Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Győri Kòrházba mit kell...

Győri Kòrházba mit kell vinni szüléshez babának, mamának? Van valakinek listája?

Figyelt kérdés
2017. jún. 24. 20:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

En 3x szultem ott.

Babanak:ruha,pelus,textil pelus,popsitorlo,popsikrem(pelust adnak,de csak 3db ot/nap),pled,sapi(a folyosora),kis zokni/kesztyu ha husszu kormokkel szuletne.esetleg cumi,cumis uveg,mellszivo.de ezeket eleg osszepakolni otthon,es apa beviszi ha kell.elso korben cici.

Neked:

Papucs,kontos,halloing/pizsama,tisztalkodo szerek,torcsi,fertotlenito nedves kendo(wc re kell!!!),nedves wc papir,eldobhato bugyi,evoeszkoz,p.zsepi,kisparna.

Szuloszobara en pakoltam egy kissebb pakkot.abba raktam a papucsot,1 torolkozot,a tusfurdot,kis asvanyvizet,csokit,szivoszalat,poharat,par zsepit,es egy kicsi torolkozot.

Igy nem kellett a nagy taskaban keresgetni.

Most hirtelen ezek jutottak eszembe.

2017. jún. 24. 22:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Jókat írtak előttem, mégegyszer ugyanazt nem sorolom. Ennyi jutott még eszembe:Ha apás szülés lesz, akkor vehettek előre steril ruhát (nálunk a szülésfelkészítő tanfolyamon árulták), de ott is van egy automata helyben. Apukának enni, inni vigyetek (szendvicset is akár), kimegy és pár perc alatt felfalja, ha megéhezik.
2017. jún. 25. 14:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. jún. 25. 17:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Tenyleg az aparuha.mi a Kodaly elejen vettuk.

1es voltam.

2017. jún. 25. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!