Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mamik! Kinek mikor ment el a...

Mamik! Kinek mikor ment el a nyákdugó? Hogy néz ki?

Figyelt kérdés

2017. jún. 13. 12:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
39. héten jött ki szintén pisilésnél, nagyon halvány barna kocsonyás valami. Után elkezdődtek enyhe fájások, két óra múlva pedig elfolyt a magzatvíz.
2017. jún. 13. 13:34
 12/12 anonim ***** válasza:

Nagyon gyenge fájásokkal kezdődött, pisilni mentem és a wc papíron egy halványsárgás kocsonyás trutyi volt. Ez hajnal 2 körül lehetett 10 körül zuhanyoztam, ott már éreztem valami nyálkásat, még mindig gyenge fájásokkal. Nem esett ki, félig be volt ragadva, nekem egy takonnyal bevont tamponzsinór ugrott be róla. Próbáltam lemosni, nem ment. Mivel a fele kilógott, próbáltam kihúzni, kis erőfeszítésre elszakadt a kinti része.

Olyan délután 4re rendszeres fájásaim lettek, pisilésnél távozott a maradék nyúlóstrutyi, enyhén rózsaszínes árnyalattal.

2017. jún. 13. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!