Szombathelyen mennyire vannak a szülésznők a gátvédelem mellett? Ha nagyon muszály, csak akkor csinálnak gátmetszést?
Figyelt kérdés
4 hét múlva szülök, és hát itthon mindent megteszek azért, hogy elkerüljem.Masszázsolajjal kenem, intimtorna, ilyesmik.Csak kiváncsi lennék olyanokra akik ott szöltek.Hogyan működött a dolog.2010. máj. 17. 16:02
1/3 anonim válasza:
Szia!
Konkrétan a kórház szokásairól nem tudok írni de mivel nem egyszer szültem már, a saját tapasztalatomat tudom megosztani.Első szülésem gátmetszéssel történt.A másodiknál azt mondták,lehetséges gátvédelemmel de mégsem úgy lett mert túl nagy volt a baba feje és muszáj volt vágni.Harmadik szülésemnél úgy tágultam mint a gumi és így gátvédelemmel szültem.
Szerintem minden ott dől el az adott pillanatban amikor a baba feje megtámasztja a gátat.Akkor látja majd a szülésznő,hogy lehet e próbálkozni gátvédelemmel vagy legyen vágás de akkor nem fogsz ezer fele repedni.
Kenheted te bármilyen csodaszerrel szülés elött a gátat úgyis a baba méretei döntik el a dolgot.
2/3 anonim válasza:
Szerintem szülésznője válogatja..ja meg persze, hogy van e fogadott szülésznőd... Nálam mindenféle kommunikáció nélkül (se a szülészorvos, se a szülésznő nem kommentálta a dolgot) csak úgy vágtak.. Hmmm, nem tudom, lehet, hogy muszáj volt, de mondom, engem nem avattak be. Akinek volt fogadott szülésznője, annak jobb tapasztalatai vannak. Legközelebb én is fogadok.
3/3 anonim válasza:
nem lehet szülésznőt fogadni...első gyereknél vágtak,de jól is tették,nagy volt a buksi...másodiknál probálták,hiába kértem h vágjanak..a baba gyors volt utána,már idő se volt,igy repedtem,de rendesen....de probálták a gátvédelmet..fogadott dokim,és szülésznőm se volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!