Szült közületek valaki nemrégiben a kiskunhalasi kórházban?
Szia! 2 és fél éve szültem ott.
A szobák és szülőszobák kultúráltak, minden szobában külön fürdőszoba.
Nem volt fogadott dokim, joslók miatt 1 héttel szülés előtt befektettek.
Kellner doki rendes volt, az egyik takarítónő mérhetetlenül bunkó, úgy beszélt velem mint a kutyával.
1-2 szülésznő is modortalan, de türhető volt a légkör.
Bástyi doki volt az ügyeletes mikor szültem, de már a töke is kivolt úgy beszélt.
Leült egy székre 3 percre motyogott valamit és elment, a szülésznô vezette le a szülést, aki egy nagyon csodálatos vörös rövidhajú hölgy volt, talán Erzsébet a neve, de sajnos mar nem emlékszem,nagyon aranyos volt végig.
A baba végig veled lehet, sima szülês után 72 óra múlva hazamehettek.
Pelenkát, betétet adnak.
1-2 mogorva embertől eltekintve nem volt rossz élmény az ottani tartózkodásom.
Eszembe jutott a szülésznő neve.
Kőrösi Erzsébet, nagyon kedves aranyos hölgy.
Szia! Én 13 hónapja szültem ott. Meg voltam elégedve mindennel. Szülésznőnek én a Nemes Ilit ajánlanám, ő is egy tündér, rengeteget segített, mindig mondta mit hogyan csináljak. Orvossom a Horváth volt, akkor jött be mikor nyomnom kellett már. De a 3 nap alatt egyszer se nézett rám. Nem mintha igényeltem volna, csak ugye a két szobatársamhoz minden nap bejött a dokijuk.
Én nem is akartam járni szülésfelkészítőre, felesleges pénzkidobásnak gondolom. Úgysem úgy fog alakulni minden, ahogy elképzeled, de a végeredmény így-is úgy-is ugyanaz lesz. :D
Nekem se volt semmi fogalmam az ottani szülészetről, de nem volt negatív tapasztalatom.
A csecsemősök is rendesek, határozottak de tényleg csak segíteni akarnak. Nyugodtan kérdezhetsz tőlük, ha kell többször megmutatnak mindent. Ellenőrzik jól szopizik-e a pici. Jönni szokott egy szoptatási tanácsadó is. Ő is sokat segít.
Könnyű szülést Neked! :)
Ja, és még azt szerettem volna mondani, hogy az ebéd szinte mindennap finom volt.
Egyik nap olajos lecsós máj volt, na azt nem ettem meg, tocsogott az olajtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!