Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szült valaki az elmúlt néhány...

Szült valaki az elmúlt néhány évben a debreceni Klinikákon? Minden tapasztalat/vélemény érdekel.

Figyelt kérdés

Bármilyen történetet szívesen olvasnék. Tudom, hogy minden szülés egyedi és nem biztos, hogy ugyanúgy történnek a dolgok, de azért mégis érdekelnének a tapasztalataitok.

Köszönöm! :) 36 hkm

2017. máj. 7. 15:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nagyban függ attól ki a dokid
2017. máj. 7. 15:49
 2/5 babyboom567 ***** válasza:

Tavaly szültem,nem volt orvosom szülésznőm volt Szabó Ágnes.Nagyon megvoltam elégedve vele,ha esetleg még szülnék,akkor is nála szeretnék szülni.A szülőszobák szépek,a nővérek kedvesek.

A gyermekágyas osztályon 2 ágyas szobába voltam, nagyon nagyon, nagyon, meleg van.Az ágyak nagyon magasak(gátsebbel igazi túra felmászni rá),az ablakokat nem lehet kinyitni(a mi szobánkba résnyire nyílt csak ki),a kaja nem volt rossz, csak időre lehet enni(kb fél óra), ha épp nincs időd(szoptatsz, vizsgálaton vagy stb ) akkor már el is vitték a tálcát.

2017. máj. 7. 21:14
 3/5 A kérdező kommentje:
Mindkét választ köszönöm!
2017. máj. 8. 08:31
 4/5 anonim ***** válasza:
a barátnőm szült ott év elején. komplikált terhessége volt, ezért hetek óta bent feküdt, de nagyon jó tapasztalatokkal távozott. figyeltek rá, és megfelelően ellátták, ennek köszönhetően még picit túl is hordta a baát, pedig a 16 hét körül komoly bajok voltak.
2017. máj. 8. 13:49
 5/5 anonim válasza:
Anyukám szült a klinikán. Nagyon kedvesek a nővérek is, orvosok is. Külön szobát is kapott mindenki. Egy szobába 4-en voltak, és nem kellett félni a fertőzéstől.
2017. máj. 27. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!