Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet ilyet kérni a nővérektől?

Lehet ilyet kérni a nővérektől?

Figyelt kérdés
Nem akarom hogy a kicsi apja ott legyen velem szūlésnél,sőt látogatókat sem szeretnék benntartózkodásom alatt.Ha azt kérem a nővérektől,hogy ne engedjék be,meg kūldjék el a látogatókat akkor ők ebbe benne vannak?Nem azért mert nem az övé a gyerek,hanem mert 1.szūlésemnél senki nem tartotta tiszteletbe hogy pihennem is kell minden percbe futkoznom kellett ki a kicsivel annyira sűrűn jöttek.Most nem lesz ilyen mert nem fogok kimenni.
2017. ápr. 29. 16:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

De ezt elsősorban nem a nővérkékkel kell megbeszélni, hanem az apukával, a rokonsággal és a barátokkal.

De igen, biztos kérhetsz ilyet, hogy megtiltod, hogy téged látogassanak.

2017. ápr. 29. 16:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is a rokonokkal beszélném meg. Ha szülés után mégis jönni fognak, legfeljebb nem mész ki, be úgysem engedik őket hozzád csak úgy.
2017. ápr. 29. 16:38
 3/11 anonim ***** válasza:
91%

Jogodban áll bárki jelenlétét visszautasítani, aki nem ott dolgozó szakember.

Tehát az ügyeletes és/vagy fogadott orvost, szülésznőt, neonatológusokat nem küldheted el, de bármilyen civilt igen. Ezt annak kell jelezned, aki odaadja az aláírnivaló papírokat majd. Törvényben garantált jogod, úgyhogy nem kérés, nem a jóindulatukon múlik, hanem kötelességük.

2017. ápr. 29. 17:19
 4/11 anonim ***** válasza:
61%
A nővérek nem testőrök. Látogatási időben nem feladatuk a te látogatóidat számontartani és elküldözgetni. A leendő látogatókkal kellene ezt megbeszélned, közvetlenül nekik megmondani, hogy ez a kérésed.
2017. ápr. 29. 18:21
 5/11 anonim ***** válasza:
34%
Utolsó azért ez nem teljesen van így, egy kórházi osztályra nem járhatnak be csak úgy idegenek (= nem kórházi dolgozó vagy az osztályon fekvő beteg), még akkor sem, ha a látogatókat a szobában szabad fogadni. A osztályos dolgozók minimum megkérdezik, hogy kihez jöttek látogatóba.
2017. ápr. 29. 21:03
 6/11 anonim ***** válasza:
35%
Hát az én látogatóimhoz látogatási időben, amikor nyitva volt az ajtó az osztályon, senki nem szólt. Sőt, úgy volt a szoba, hogy rá sem láttak a nővérpulttól.
2017. ápr. 29. 22:01
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom elég szemétnek érezném magam,úgy érzem csalódna bennem a családom.A párom sorozatba lek..áz,csúnyán beszél velem és elcsavarog egész nap és még csak nem is szól h elmegy,mikor megjön énvagyok a hibás h miért nem figyelek rá mikor mondta hogy megy de egyáltalán nem említi h elmegy.Ott akar lenni a ruhát is megvette és utána meg már nem fogja látni a kicsit mert elveszik szóval félek hogyha ezt megteszem vele bosszút áll.Sőt az is elterjedhet h azér nem fogadok senkit h ne derūljön ki h másé a kicsi pedig erről szó sincs.Csak azér mondom el nektek mer nincs kivel megbeszélnem a dolgaim,magányos vagyok remélem megértitek.:(
2017. ápr. 29. 22:34
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért vagy egy ilyen alakkal?
2017. ápr. 29. 22:37
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk mindenen rendben a férjemmel és én csak azt szeretném hogy ő jöjjön látogatni a kisfiúnkkal. Mást nem szeretnék én se, mert mikor ő született átjáró ház volt és utólag ez nem volt jó, nem tudtam pihenni semmit. Ezt most nem így szeretném, így meg fogom kérni a családot hogy majd csak akkor jöjjenek ha már itthon vagyunk. Max a nagyszülők jöhetnek majd. De azt se minden nap. Majd küldök képet videót , 2-3 hetet kibírnak így is, utána ott egy egész élet hogy találkozzunk velük. Unokatesóm nem rég szült és megkért mindenkit hogy ne menjünk , egyáltalán nem vette senki rossz néven, 5-6 hetes volt a pici mikor meglátogattuk őket.
2017. ápr. 30. 08:19
 10/11 anonim ***** válasza:
És szerinted szerencsétlen nővér mit fog mondani egy ilyen tapló paraszt alaknak? Nem azt fogják mondani, hogy ők nem engedik be, hanem azt, hogy TE nem kívánsz látogatót fogadni, mert ez az igazság. Komolyan azt hiszed, hogy nem fog kiderülni, hogy te nem engedsz be magadhoz senkit? Meg képes lennél vadidegeneket kitenni egy barom balhézásának, azért, mert beszari vagy? Jogodban áll senkit sem fogadni, és ezt el is fogják mondani a leendő látogatóknak, hogy te azt hagytad meg nekik, hogy nem szeretnél látogatót fogadni.
2017. ápr. 30. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!