A Dél-pesti kórházban velem lehet a baba 24 órában?
Ugy tudom nem lehet 0-24oraban
Es ha megfizeted,akkor valaszthatsz orvost. Szulesznot is,de abban nem vagyok biztos
4 éves info: akkor lehet veled a baba, ha minden szobatársad beleegyezik. De ez nem szokott előfordulni. Viszont ha 1ágyasban vagy, és kéred, maradhat, de rondán néznek miatta. És konkrétan leordították a hajamat, hogy miért kapcsoltam le a lámpát, hogy képzeltem, hogy SÖTÉTBEN alszunk a babával??? Égve kellett hagynom az olvasólámpát... -_-
A szülésznős kérdést passzolnám.
Januártól változott a helyzet!!!!! 24 órás rooming in van már, veled lehet a baba.
Szerintem ha kerületileg nem oda tartozol csak dokival együtt lehet szülésznőt választani.
Szia!
Tegnap olvastam a FB-s Jahn Ferences csoportban, hogy lehet csak szülésznőt fogadni doki nélkül, legalábbis egy kismama írta ki ott, hogy neki sikerült, elvállalták. Gondoltam szólok. :) Amúgy a csoportot is ajánlom, sok ott a hasznos infó, és lehet kérdezni is (Jahn Ferenc kórházban szülök/szültem).
4-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!