Ha nincs fogadott szülésznő az ügyeletesnek mennyi pénzt illik adni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 13:27
1/8 anonim válasza:
Van aki semmit nem ad, mondván: ügyeletes az orvos.
De ha valaki tényleg nagyon meg van elégedve, 20.000 Ft-ot szokott adni (ez egy megyeszékhelyi átlag-tarifa).
2/8 anonim válasza:
Illik? Ilyen nincs. Hálapénzt mindenki saját belátása és pénztárcája szerint ad, ha akar. Ezt elfogadni pedig akkor etikus, ha mindenrendbe volt, tehát a páciens egészséges, ha a beteg megengedheti magának, v ha többlet ellátást szeretnél.
3/8 anonim válasza:
Semennyit. Hiszen ügyeletes, munkaidőben van, amiért fizetést kap.
Ha akarsz, akkor adsz neki, de nincs olyan, hogy "illik". Amit illik, az egy köszönöm. :-)
4/8 anonim válasza:
Igaza van a 13:32-nek! Mindenki pénztárcához igazítja. Nekem sem volt fogadott szülésznőm, 2 hónapja szültem, de azért egy 10-est adtunk neki. De valóban figyelmes volt. Sőt! Megmerem kockáztatni, hogy aki mellettem szült és fogadott szülésznője volt, az nem kapott annyi figyelmet, mint én, aki csak bekerültem a szülőszobára.
5/8 anonim válasza:
Én nem adtam.A szülésznőnek akkor se adtam volna ha lett volna pénzem arra.Olyan bunkó volt hogy olyat én még nem láttam.A dokinak adtam volna de teljesen üres voltam a zsebem.Egy 20-ast adtam volna neki de sajna nem volt.Amíg kórházban volt 1 üditőt sem tudtam magamnak venni:(
6/8 anonim válasza:
Szerintem is a pénztárcádtól függ,illetve attól hogy hogyan fog veled bánni!Nekem szerencsém volt az ügyeletessel,mert egy igazi profi volt,így adtunk neki egy doboz csokit és mellé 10000ft-ot.De ő tényleg megérdemelte!
7/8 anonim válasza:
Én 10e Ft-ot adtam neki,de csak azért,mert nagyon kedves és segítőkész volt!!!
8/8 anonim válasza:
én semmit nem adtam neki,mert a mütét után többet nem láttam!egyszer jött be,h majd őt keressem a varratszedésnél és ennyi!mivel mütött akkor így más doki szedte ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!