Hány éves kor között szoktak a nők gyerekek vállalni átlagosan?
Figyelt kérdés
Normális vagy átlagok 20-25 év között a gyermekválalás?2017. ápr. 22. 12:22
11/15 anonim válasza:
Ez sok mindentol fugg
Iskolazotsag aki tanul az kesobb es kevesebb gyereket szul
Munka aki karriert epit az kesobb 30 felott joval szul.
Vallas extrem katolikusok muszlimok stb koran hazasodnak es sokat es koran szulnek
Orszag - sok fejlett nyugati orszagban a nok eloszor utaznak elnek dolgoznak es joval 30 folott alapitanak csaladot.
12/15 anonim válasza:
13/15 anonim válasza:
Manapság az elsőt 25-30 kozott szokta a tobbség vállalni. Én is 28 vagyok, 12 hetes babával.
Nekem érzelmileg meg kellett érjek rá. Hatalmas felelősség,áldozat ... de hajnali 3kor mikor 3 ora alvás után, 2 órája nyüstolod, hogy vissza aludjon ő meg rád nez a nagy kék szemeivel és az arcodba kaelmúlika világ minden fájdalma elmúlik.
14/15 anonim válasza:
*az arcodba kacag, a világ összes fájdalma elmúlik.
15/15 anonim válasza:
Manapság, felelősségteljesen inkább 35-40 között célszerű. (Amikor befejezte az összes tanulmányait, van saját lakása, tartalék pénze, tisztes jövedelme, megfelelő házastársa vagy stabil élettársa, elég tapasztalt és lelkileg stabil.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!