Császármetszész! Mennyiért lehet"megvenni"mostanság egy dokit ha így szeretnék szülni?
4 éve altatásos programozott császárral szültem.
280 ezer forint volt, de ebben benne volt, hogy egyedül legyek a szobában is.
Fiam köszöni jól van semmivel sem betegesebb mint a társai.
Lehet mondani borzalmas hisztis p*nak, hogy nem szenvedtem végig a szülést mint a többi "rendes" anyuka. júniusban születő lányom is császáros lesz :)
Én is fizettem a császárért, 6 éve 150.000 HUF volt az ára. Altatásost nem akartam, mert azonnal hallani akartam a hangját :)
Igen, van az az orvos és van az a pénz. :)
Én is anya vagyok, nem érzem magam rosszabbnak azoknál az anyáknál, akik természetesen szültek.
Ez a "nem veszi a fáradtságot, hogy megszülje a saját gyerekét" meg annyira szánalmas "sértegetés". Jót nevettem rajta. :)
Csinálja utánam valaki a két császáromat! A fiammal 7 órát vajúdtam, kemény volt, de a fekete leves még csak ezután jött. Nem jó helyre szúrta az aneszteziológus a gerincérzéstelenítőt, hát, mindent éreztem, a vágástól az izmok széthúzásán keresztül a varrásig. A kislányommal szintén vajúdtam (mindkét szülésem természetesnek indult, sürgősségi császárral végződött), aztán egyszer csak úgy éreztem, mint akit hasba szúrtak: szétnyílt a korábbi császáros hegem. Rohantak velem a műtőbe.
Ezt csak azért írtam le, hogy annak, aki szerint mekkora lustaság császárral szülni, legyen min gondolkodni.
Egyébként mindkét gyermekem egy csoda, igazi energiabombák, a társaságuk lelke mindkettő, tudnak küzdeni, okosak, gyönyörűek...:-) szval semmivel sem kevesebbek a természetes úton született társaiknál.
És kérdező! Egészen biztosan találsz olyan dokit, aki császároz. Nyugodj meg! :-)
A hüvelyi szülésben az első védőoltás-faktor az anya hüvelyflórája, amit egy kenetadással, az első mosdatáskor bele lehet kenni az újszülött szájnyálkahártyájába és kész.
Sok helyen igen, de ahol nem, ott lehet kérni. Egy mozdulat egy spatulával, megkéred az asszisztenciát, és megteszik. Miért ne tennék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!