Pápai szülés-milyen a rendszer?
Szia!
Én tavaly nyáron szültem ott, csak jó véleményt tudok róla mondani.Túlhordtam a kisfiamat és pár nappal előbb be kellett feküdnöm,nagyon kedves volt minden nővér és orvos egyaránt, Gáspár Attila volt az orvosom nagyon lelkiismeretes volt végig.Nem nagy a szülészeti osztály ezért olyan családiasnak mondanám. A szülés is szép. élményként maradt meg bennem.Ha bármi kérdésed lenne szívesen válaszolok én is.
Szia!Első vagyok!
Apás szülés csak akkor van,ha nem szül veled egy időben más.Különben nem kell hozzá semmi előkészítőre járni,hogy apa is bent lehessen.Én egy hetet voltam a szülés előtt bent,az egész jó volt(jók voltak a szobatársaim).4-en voltunk egy szobában a szülés után,a babád egész nap veled lehetett,este vitték csak el.Viszont egy tanácsot fogadj meg:kérd meg minden este az aktuális csecsemőst,hogy éjszaka is vigye be hozzád a picit szopizni!Fárasztó lesz,de könnyebben megindul a tejed.
Majd még írok,de felkelt a csöppöm:-)
Sziasztok!
Én is Pápán szültem, szintén Gáspár dokinál :)
Szuper volt minden, tényleg családias a környezet!
Apás, sima szülésünk volt, most tervezzük a másodikat!
Sok sikert és kitartást Nektek!
Viki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!