Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kellemetlen kérdés: hüvelyi...

Kellemetlen kérdés: hüvelyi szülés után maradandó a tág hüvely?

Figyelt kérdés

Még nem szültem azért kérdezem. Akik szültek esetleg, lehetséges hogy olyan tágak maradtak lent hogy mondjuk a párjukat már megse érezték együttlétkor?

Tudom buta kérdés de akkor úgy számolok a császárral.. nekem nincs szükségem hogy tág legyek mint az ól ajtó meg gátmetszés/ varrás, esetleges aranyér stb... :)

26/L

2017. ápr. 13. 18:40
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Első császár,2. és 3. szülés.

2.-nál végigrepedt a hüvelyem,volt mit varrni.Nem lettem tágabb.

3. egy hete született még nem tudok nyilatkozni 😊

Nem voltak kicsik,3600 és 4000grammos babákat szültem.

2017. ápr. 16. 10:45
 22/22 anonim ***** válasza:

Én is féltem hogy tágabb leszek. Valószínűleg az első 1-2 hónapban így is volt, de utána minden visszaállt. Sőt nekem azóta sokkal könnyebben van orgazmusom mint előtte, nem tudom összefügg-e vagy más miatt van.

Én amíg nem szültem úgy voltam vele mindegy hogy csak jöjjön ki egészségesen a baba. De miután láttam hogy a friss császárosok mit kínlódnak én meg már a szülés után 4 órával a folyosón sétálgattam a gyerekkel hát a másodikat ha választhatok tuti hüvelyi úton szülöm meg.

2017. ápr. 16. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!