Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dr. Németh Miklósról (István...

Dr. Németh Miklósról (István kórház) írnátok infókat?

Figyelt kérdés

Milyen emberileg,milyen orvos,mennyi a tarifája?

Nagyon szeretnék jó orvost keresni az Istvánban és róla hallottam már elég jó dolgokat,csak hátha valaki még megtudna eben erősíteni.

2008. okt. 13. 12:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Én teljes mértékben megvagyok elégedve vele. Terhességem legelejétől hozzá járok. Tény, kevés ideje jut rám rendelés alatt, de minden reggel megtalálható a korházban. Egyébként magán rendelése is van. Bár én nem voltam ott soha.

39 hetes kismama

2009. máj. 1. 17:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Jó fej doki. Tegeződik mindenkivel, és nem érzed azt, hogy félned kellene bármit is megkérdezni. Bármikor hívtam telefonon felvette, és megnyugtatott, ha valami különöset éreztem. A rendelések alkalmával kevés ideje van, de tényleg szinte mindig bent van, és bármikor elérhető. Az asszisztense pedig egy tündér. Én csak ajánlom mindenkinek!
2009. máj. 2. 10:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ne kérdezd meg tőle, hogy mennyit kér, mert nem fog árat mondani. Nekem legalább is nem mondott. Sőt, szinte elutasította. Annyit adsz neki, amennyit gondolsz. Én mindig csusztattam kis borítékot, azt elfogadta, és a szülés után is adok neki. Így kb. 150.000.Ft-ot kap összesen.
2009. máj. 2. 10:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Nála szültem egy hete, és nem igazán éreztem a törődést.
2009. máj. 12. 17:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem problémás volt a terhességem, de megnyugtatott, hogy a baba rendben, és 36. héten ki kellett venni. Nem tudta mi az oka, hogy nem akar tovább nőni, minden vizsgálat és teszt negatív volt. Majd a császár közben mondta, hogy nem tágult a méhem, de teljesen érett baba. 1990gr és 45 cm volt. Most 7 és fél hónapos, 72cm és 7700gr. És valóban teljesen érett volt, 10/10es apgarral. Eleinte a korom miatt (41voltam) kellett havonta UH-ra járnom, aztán hetente 2szer. De azon kívül, hogy a 25.héttől lassan nőtt, mást nem talált. Laza doki, de ha gond adódik, ott van a helyzet magaslatán.
2011. máj. 20. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!