A Kenézy kórházban szülhet már debreceni fogadott orvos nélkül?
BÁRHOL szülhetsz fogadott orvos nélkül, ha beindult szüléssel jelensz meg náluk (elfolyt magzatvíz, rendeződött fájások).
Törvényileg kötelesek ellátni, függetlenül a lakhelyedtől.
Ez nem igy van!
Nincs mar igy hogy a vidékinek a kenézybe kell menni. Ez pont olyan mint a háziorvos. Azt is szabadon lehet választani.
Mi vidékiek vagyunk megis benn van debrecenbe a haziorvosom és a klinikán szültem.
Egy dolog az hogy előnyben részesitik azt akinek orvosa van vagy lakcimilag oda tartozik. Sőt még a fogorvosom sem a körzetisem mert egy állat igy maradtam a regi debreceni körzetis orvosomnál.
Dehogy baj legyen mármit pénzügyileg van debreceni lakcimem is. Ha tehetném debreceni vedőnőhöz is járnék de azt mar tényleg nem lehet választani.
4es vagyok.
Meg annyit hogy pl terhesen a fogorvosnál ha bahova bemész elkell látniuk ingyen. Csak ezt nagyon sokan nem tudják sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!