Dr. Telek Tamásnál szült valaki? Vélemény róla?
Figyelt kérdés
Még nagyon az elején vagyok, de elkezdtem orvost keresni (5. hét). A Margit kórházban szeretnék szülni, így találtam Dr. Telek Tamás nevére. Eddig csupa pozitívat olvastam róla, de azért kíváncsi lennék még véleményekre.
Köszi előre is. Ha másik orvossal van pozitív tapasztalatotok a Margit kórházban, arra is kíváncsi vagyok!
2017. márc. 22. 11:24
1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy már nem aktuális a kérdés. Nekem nem szimpatikus Teleki doktor gunyoros stílusa.
Pálffy doktort kerülném még el, ha olyan kedve volt, megpaskolta a meztelen fenekemet vizsgálat előtt. Egyébként pedig folyton ijesztegetett későbbi vizsgálatokon alaptalannak diagnózisokkal, ill. azon kesergett, hogy nem fiú babát várok.
Sárvári doktort ajánlanám, nekem szimpatikus volt még Vámosi doktor.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Én most hozzá járok (Telek doktor úrhoz). Egyetértek, kissé gúnyos néha. Ettől eltekintve eddig nincs nagy gond, bár arra nem fogadnék, hogy a második babámat is nála fogom szülni. Most már nem váltok, mert annyira nem rossz (sőt, tényleg csak néha stílusbeli problémák vannak).
2017. aug. 28. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!