Fél éve szültem, miért nő a hasam ahelyett, hogy lapos maradna?
Figyelt kérdés
Persze szülés után lement, visszaállt mondhatni normálisba, de az utóbbi 2 hónapben újra csak nő. Mintha az elnyúlt bőr akarna megtelítődni.. Mit tegyek, hogy ez elmúljon? Még szoptatok, tehát napi 5ször eszek, persze 2szer többet (reggeli, ebéd, tízóraira, uzsonnára és vacsorára gyümölcsöt, gyümölcslevet) Édességet nem eszek, napközben sok vizet iszok. Mással is volt ilyen?2008. okt. 12. 18:10
1/2 anonim válasza:
Szia nalam is ugyanez a helyzet mar azon is gondolkodtam hogy lehet terhes vagyok megint:)? De nem tuti masrol van szo, en is kivancsi lennek ra. Szerintem majd megoldodik ez legalabb is remelem!
2/2 anonim válasza:
Én 3 hónapja szültem és én is így érzem. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!