Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szentgotthárdon van szülészet?...

Szentgotthárdon van szülészet? Ha van, érdekelne milyenek a tapasztalatok, és hogy milyen a nőgyógyász, terhesgondozás?

Figyelt kérdés
Ha pedig nincs akkor az érdekelne, hogy legközelebb hol van szülészet és ott milyenek a körülmények?

2017. márc. 20. 12:32
 1/1 anonim ***** válasza:
Nincs. A közelben Szombathelyen és Zalaegerszegen van. Én Zalaegerszegen szültem. Meg voltam elégedve, de volt fogadott orvosom. Anélkül nem vágnék bele, mert a saját tapasztalatom alapján az orvosok felé nagyjából szakmailag és emberileg is hagy kívánni valót maga után. Ismerőseim szültek Szombathelyen, vegyes a kép. Van aki nagyon elégedett és van aki nagyon nem. Én nem szülnék ott, azért sem, mert nem lehet orvost fogadni és nekem ez nagyon fontos. Nekünk közelebb lenne egyébként Szombathely, ennek ellenére a következőt is zegen fogom szülni, ahogy a nőgyógyászati mutetjeimet is itt csinaltatom.
2017. márc. 20. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!