Gyöngyösön szerintetek melyik rendes nőgyógyász? Véllemények tapasztalatok?
Mindenkinek más, hiszen más a habitusuk.
Tudnám ajánlani Pap-ot, Szelvát, Horváthról is jókat mondanak (én csak a feleségéhez jártam), ill a fiatal Róka doki (viszont neki nincs magánrendelése és csak az osztályon dolgozik (viszont nem tudom ő vállal-e szülést). Én a 2. és 3. babámat Papnál szültem (kényszerű váltás volt, mert nekem Suskó volt a dokim, de ő pár éve elment a kórházból és már nem vállal szülést). Nekem bevált, mert köntörfalazás nélkül elmondja mi van (ha van és inkább elküld plusz vizsgálatra is, ha kétségei vannak, mint hogy gond legyen). Viszont ha inkább ilyen barátkozós, jópofizós, csevegős dokit akarsz akkor inkább mondjuk Szelvát válaszd. Vele csak 7 évvel ezelőtti tapasztalatom volt. Ő műtött akkor nagyon rendes és kedves volt, szülésnél nem tudom milyen.
Viszont az sztk-t én nem javaslom ettól az új szír dokitól a hideg kiráz. Most a 3. terhességemnél voltam nála 1x, mert bevéreztem és aznap nem tudtam Suskóhoz elmenni a másik kórházba ahol dolgozik, hát mit ne mondjak, azt hittem ha van is valami kinyomja belőlem (nagyon durván vizsgált), az asszisztens mondta, hogy miket szoktak ilyenkor még kérni, mert még uh-ra sem akart elküldeni, de szerencsémre épp átjött a régi asszisztens és megkérte az uh-okat, hogy nézzenek már rám. Hál istennek minden rendben volt, viszont a doki vagy 5x megkérdezte biztos meg akarom-e tartani és ahogy megkaptam a papírt mondta, hogy ha meg akarom tartani menjek haza és és feküdjem (semmi gyógyszer vagy valami vizsgálat) és ha meg akar maradni megmarad. Na ennyi elég volt. Rögtön kértem időpontot Paphoz az a pár nap míg a magánrendelése volt kín volt. Ő ott közölte, hogy minden oké a babával, és velem is, valszeg a hormonváltozás miatt volt a vérzés, tehát nem kell rásegíteni mert semmi nem indokolja (nincs eltérés). Innentől kezdve végig hozzá jártam magánban. Nem így volt tervezve, de hát a nyugalom mindent megért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!