Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kis fiút várok RONEL név...

Kis fiút várok RONEL név becézve RONI?

Figyelt kérdés
2017. márc. 5. 16:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
46%
Ez valami sportszer márka?
2017. márc. 5. 20:33
 12/17 anonim ***** válasza:
70%
Nekem tetszik, bár úgy néz ki egyedül vagyok. Egyébként meg ha nektek tetszik, más ne érdekeljen!
2017. márc. 6. 20:05
 13/17 A kérdező kommentje:
Na jó , nem ez volt a kérdésem amilyen válaszokat kaptam akkor ezek szerint senki nem tudja hogy ezt a nevet lehet e úgy becézni .... szerintem nem kell ezen felháborodni meg lenézni a másikat ez a mi döntésünk , még nagyon sok anyuka van aki ennél ritkább nevet add a gyerekének és sokkal borzasztóbb , de nekem valahogy nem tetszenek a peti meg a Sándor név nah nekem azok már unalmasak és azok a borzasztó nevek .... de kinek hogy ... de akkor se ez volt a kérdésem ( ja és köszönöm aki egyetértett velem )
2017. márc. 6. 20:59
 14/17 anonim ***** válasza:
18%
Szegény gyerek. Ha lány lesz, akkor meg Leokádia?
2017. márc. 7. 06:48
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
A roni az a Veronika becézése..szegény gyerek, kérdező, ne a gyerek nevével akarjatok kitűnni... Bár vannak bizonyos(mindenki tudja milyen tipusú) vezetéknevek, amikkel még talán jól is mutat. De Magyar gyereknek tragikus. És kérdező nem, én nem sok ennél gázabb nevet hallottam. Az már hogy Roni vagy Nelli, tök mindegy, mindkettő lánynév becézése...
2017. márc. 7. 14:41
 16/17 anonim ***** válasza:

nekem valahogy nem tetszenek a peti meg a Sándor név nah nekem azok már unalmasak és azok a borzasztó nevek

Kinek hogy.. nálam meg a Ronel van a top három borzasztó névben...az egy dolog hogy nektek tetszik, de próbáljatok olyan nevet választani, amivel a gyerek se fog szégyenkezni, a kevesebb néha több. Annyi szép név van a Sándor meg a Ronel között, próbáljatok az arany középúton maradni,a gyerek érdekében. Gondolj bele, olvasd visszafelé Ronel-Lenor...halálra fogják szivatni, ha még létezni fog ez az öblítő:-D

2017. márc. 7. 15:58
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

Ha tényleg izraeli név, akkor igazán segíthetnél kérdező, már az első pillanatban, hogy tudjuk, hogy nem Mo-ról kérdezel.

Megtakaríthatsz egy csomó tájékozatlan választ. Mások is sokszor írják, hogy valahonnan külföldről kérdeznek, nincs ebben semmi különleges.

Igaz látszik a helyesírásból is néha.

Szerintem, ha izraeli név, izraeliektől kéne megkérdezni, hogy hogyan becézik. Mert ha jelent valamit, akkor lehet, hogy nem is a leírt formájából kéne kiindulni a becézéssel. Mint pl. az Erzsébetet is becézik Böbének, vagy Bözsinek, amit az Erzsébetből nem találnánk ki.

2017. márc. 9. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!