Nyíregyháza szülészet, vip szoba?
Kinek mi a véleménye róla? Megéri "kibérelni"? Kinek milyen tapasztalata van a kórházzal és a kórházi szobákkal kapcsolatosan?
Köszönöm.
Köszönöm a válaszod!
Én az első babánkat Pesten szültem, ott nem kértem külön szobát, és nagyon elégedett voltam mindennel, ezért bennem fel se merült, hogy itt kérjünk vip-et, de aztán ahogy mentünk ilyen-olyan vizsgálatra, annyi (elnézést) "sötétet" láttunk, hogy a férjem ragaszkodik a viphez... Én meg dilemmáztam, hogy az a pár nap ér e anyagilag ennyit, de a válaszod sokat segített...
Oda ugye bármikor, bármeddig jöhet látogató, és a baba is annyit van velem, amennyit én akarom?
Az A részen a 2 rooming in szobában összesen egy roma nő volt, a többiben ahova csak szoptatni vitték a babákat azért voltak illetve a B részről gőzöm sincs.
Vip szobában mehet látogatni aki akar persze látogatási időben, a baba persze melletted van vip ès rooming in szobákban is.
Hely nem tudom mennyire garantált, egy anyuka szeretett volna vip szobát, de azt mondták várnia kell, egyelőre tele vannak. Mivel minket másnap hazaengedtek, nem tudom mikorra kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!