Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nyíregyháza szülészet, vip szoba?

Nyíregyháza szülészet, vip szoba?

Figyelt kérdés

Kinek mi a véleménye róla? Megéri "kibérelni"? Kinek milyen tapasztalata van a kórházzal és a kórházi szobákkal kapcsolatosan?

Köszönöm.

2017. febr. 22. 12:06
 1/4 anonim ***** válasza:
2015-ben szültem, roomimg in szobában voltam, mindenképpen akartam, hogy velem legyen a baba de kiakasztó volt úgy aludni, hogy 5 újszülött is a szobában volt. Júliusban fogok szülni ès most anyagilag a VIP szobára kèszülök. Van konkrèt kèrdèsed a nyìregyházi szülèszettel kapcsolatban? Ahol én voltam A rèszen az egyik rooming in szobában, ott 5 ágy volt, a szoba kicsi, zsúfolt. A pelenkázó helyiség közös a másik rooming in szobával szóval kb 10-en használják. Ja, a vip szobások azt vesznek fel amit akarnak, engem leb*sztak a saját pizsama használatáért. Tudom nem ez a lényeg arra a pár napra, de akkor is... még a kaja se ugyanaz.
2017. febr. 22. 16:49
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Én az első babánkat Pesten szültem, ott nem kértem külön szobát, és nagyon elégedett voltam mindennel, ezért bennem fel se merült, hogy itt kérjünk vip-et, de aztán ahogy mentünk ilyen-olyan vizsgálatra, annyi (elnézést) "sötétet" láttunk, hogy a férjem ragaszkodik a viphez... Én meg dilemmáztam, hogy az a pár nap ér e anyagilag ennyit, de a válaszod sokat segített...

Oda ugye bármikor, bármeddig jöhet látogató, és a baba is annyit van velem, amennyit én akarom?

2017. febr. 23. 08:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Az A részen a 2 rooming in szobában összesen egy roma nő volt, a többiben ahova csak szoptatni vitték a babákat azért voltak illetve a B részről gőzöm sincs.

Vip szobában mehet látogatni aki akar persze látogatási időben, a baba persze melletted van vip ès rooming in szobákban is.

Hely nem tudom mennyire garantált, egy anyuka szeretett volna vip szobát, de azt mondták várnia kell, egyelőre tele vannak. Mivel minket másnap hazaengedtek, nem tudom mikorra kapott.

2017. febr. 23. 08:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Októberben szültem, a B oldalon voltam. Tény,h ott voktak sötétek, de engem közvetlen a nővérpult mellé, kétágyas szobába fektetek, és a szobatársaim (2 is volt amíg ott voltam) nagyon normálisak voltak, sőt volt egy éjszaka amikor egyedül voltam. Mondjuk ez szerintem az orvosomnak köszönhető, de ha nincs fogadott dokid akkor is oda figyelnek ilyesmire szerintem.
2017. febr. 23. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!