Miskolcon a Semmelweisben fogok szülni jun. Végén. Majd jövöhéten megyek elöször ide a korházba eddig Győr melett éltem és oda jártam. Melyiknap érdemes ultrahangra meni mikor van rendes doki ügyeletben? Mikor ki az ügyeletes?
Szia! Az orvos rendessége sokmindenen múlik, reméljük szerencséd lesz! Én a körzetesekhez jártam: ahhoz a 2 orvoshoz (egyik héten az egyik volt,a következő héten a másik) akik a körzeti védőnő mellett tartották a tanácsadást. Tulajdonképpen rendesek, és a többi is, akikkel találkoztam. Van egy nem magyar nevű, nekem ő volt a legszimpatikusabb.
Én még az új épület átadása előtt szültem, akkor mindegy volt, hogy melyik nap megyünk ultrahangra.
Én a Semmelweis-ben csak normális orvosokkal találkoztam, kivéve Hardonyit. De szerintem ő nem "ereszkedik le" ilyen ultrahangos vizsgálatokig. (Nem tudom biztosan.)
Bátran mehetsz bármikor, mindegyik rendes!
Szia
Én Spák Lászlónál szültem kicsit több, mint egy éve, nagyon rendes, lelkiismeretes orvos. Viszont Hardonyit messze kerüld el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!