Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Pár hónap múlva szülök és még...

Pár hónap múlva szülök és még nem döntöttem el h hol, aki sopronba szült mondana véleményt?

Figyelt kérdés
Szeretnék megtudni mindent..mit kell vinnem magammal..a baba velem van vagy nincs...a szülőszobáról..az ápolókról..légyszi válaszoljatok..még a terhességem elején járok és nem döntöttem el h hol szülök...
2010. máj. 7. 11:52
 1/3 anonim ***** válasza:
bár én nem ott szültem, de bent voltam mikor barátnőm szült 2x is. A 2. babája majdnem kiszáradt, mert neki nem volt teje, a csecsemősök meg nem foglalkoztak a babával :-(. Én tuti nem szülnék ott! Iszonyat ronda és barátságtalan minden, bár én szép helyen szültem, a fájásoknál időm se volt erre figyelni...
2010. máj. 7. 22:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Én ott szültem, 2x is, semmi sem ronda, nem is értem az előző választ!!!! Az egész osztályon újszerűek a bútorok, a csempék, járólapok. az ágymatrac nem volt full extrás, na de hol az?!

A dokik normálisak, akiknek nem volt fogadott orvosuk, azokkal is foglalkoztak rendese (3 hetet töltöttem bent, azalatt láttam egyet s mást), a csecsemős nővérekkel semmi gond, igaz hogy nem szaladgálnak utánad hogy esetleg kérdeznél e valamit, de ha keresed őket és kérdezel akkor normálisan-kedvesen-gyorsan válaszolnak. Én kértem hogy éjszaka is hozzák a babát szoptatni, hajnali 2 körül hozták is, utána ÉRTE IS JÖTTEK!

A soproni szülészet semmivel sem rosszabb mint bármelyik más, a berendezés direkt szép, a személyzettől meg kérdezni kell bátran, segítőkész mindenki.

2010. máj. 8. 12:18
 3/3 anonim ***** válasza:
... lehet változtak a dolgok... barátnőm 2004-ben szült és 2007-ben... akkor igenis elég barátságtalan volt minden. Én Németországban szültem a párom is velünk töltötte az első éjszakát olyan szobám volt.......
2010. máj. 9. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!