Pár hónap múlva szülök és még nem döntöttem el h hol, aki sopronba szült mondana véleményt?
Én ott szültem, 2x is, semmi sem ronda, nem is értem az előző választ!!!! Az egész osztályon újszerűek a bútorok, a csempék, járólapok. az ágymatrac nem volt full extrás, na de hol az?!
A dokik normálisak, akiknek nem volt fogadott orvosuk, azokkal is foglalkoztak rendese (3 hetet töltöttem bent, azalatt láttam egyet s mást), a csecsemős nővérekkel semmi gond, igaz hogy nem szaladgálnak utánad hogy esetleg kérdeznél e valamit, de ha keresed őket és kérdezel akkor normálisan-kedvesen-gyorsan válaszolnak. Én kértem hogy éjszaka is hozzák a babát szoptatni, hajnali 2 körül hozták is, utána ÉRTE IS JÖTTEK!
A soproni szülészet semmivel sem rosszabb mint bármelyik más, a berendezés direkt szép, a személyzettől meg kérdezni kell bátran, segítőkész mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!