Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki fog szülni Dunaújvárosban?...

Ki fog szülni Dunaújvárosban? Van valakinek tapasztalata a kórházzal?

Figyelt kérdés

2017. jan. 22. 15:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Én ott szültem. Mi érdekel pontosan?
2017. jan. 22. 20:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Én márciusban fogok ott szülni. Hát érdekelne h csak annak mutatják meg a szülőszobát aki fogad szülésznőt? Mert én ezt hallottam. Meg a babának is meg magamnak is kell vinni mindent ugye?
2017. jan. 22. 21:16
 3/9 A kérdező kommentje:
Ja és a nővérek aranyosak?
2017. jan. 22. 21:33
 4/9 anonim ***** válasza:
27 és 9 hónaposak a lányaim. Mindketten ott születtek. Telefonálj be h mikor mehetnél szülőszobát nézni, tuti segítőkészek lesznek. Velem mindenki aranyos volt. Nem volt szülésznőm egyiknél sem. Fogadott orvosom volt az elsőnél, de megbántam. VIP szoba szerintem Megéri (saját fürdő) Kórházi védőnő kifejezetten segítőkész. Igen, mindent vinni kell:ruha, popsitörlő, pelus... Kaján kívül mindennel maximálisan elégedett voltam, de az meg nem a mi kórházunk hibája. Vigyél gyümit, innivalót.
2017. jan. 22. 21:57
 5/9 A kérdező kommentje:
Fogadott orvosom nekem is van, majd azért megkérdezem őt is :) miért bántad meg a dokit?
2017. jan. 22. 22:01
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha elmész szülés felkeszitore, akkor annak keretében is meg lehet nézni a szuloszobat. Érdemes elmenni, elég sok mindent elmondanak. Nekem jó élményem van a szuleszetrol, mindenki kedves volt, nővérek is, általában a dokik is. Nekem volt fogadott dokim de ő gyakorlatilag 1x nézett rám. Mindent vinni kell.

A kaja tényleg nagyon szar, számomra ehetetlen.

A VIP szobát én is nagyon ajánlom, sokkal kényelmesebb mint a rendes kórterem és nem mindegy azért hol furdesz, WC-zel...

Én onnan ki se mozdultam csak amikor nagyon muszáj volt.

Könnyű szülést kívánok!

2017. jan. 23. 09:32
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :) megkérdehetem h ki volt a dokid?
2017. jan. 23. 10:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Barna
2017. jan. 24. 22:17
 9/9 anonim válasza:
Neked már nem aktuális, de hátha másnak segítek vele. Van a kórháznak szülésfelkészítője és annak keretein belül is meg lehet nézni a szülőszobát. A védőnők házában is van ilyen tanfolyam, csak kisebb létszámmal és oda hívnak szülésznőt, akihez szintén be lehet menni. A nővérek kedvesek, segítőkészek, a szülésznők és az orvosok is. Tulajdonképpen mindenki, akivel te is normálisan beszélsz. Kivéve a csecsemős nővéreket és a kórházi támadónőt. Mert az nem védőnő. Magas, vörös, piszeorrú. Egy szadista.
2018. ápr. 7. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!