A kórházba vigyek mellszívót?
Jó ha van. De kézzel is le lehet fejni ha nincs mellszívó.
Én is vettem és vittem. (Igaz baromira nem kellett, mert 2 hét múlva lövellt be a tejem, addig ilyen 20 ml-ek voltak benne, hiába próbáltam sűrűn szoptatni. Akkor meg jól bedurrant, és kiderült, hogy az égvilágon semmilyen mellszívó nem segít rajtam, mert semelyik sem tudta valamiért kiszívni. 3 félét is próbáltam végül, és egyedül a kézi fejés volt az amivel értékelhető menyiséget le tudtam fejni. A többivel órákig pumpálhattam, csak az agyvizemet pumpáltam fel vele. A gyerek sem akart már szopni, a végén a férjemnek kellet kiszívnia, mert másodszorra úgy bedurrant, hogy semmi más nem segített. Bizarr volt egy felnőtt férfit szoptatni. De nyilván a hiba bennem van, valamiért nem működött úgy a mellem, ahogy illett volna. Szívás volt az egész. :-P Szó szerint.)
De sosem tudhatod, kell-e. Nem mindenki ilyen lúzer, mint én. :-) A legjobb ha tudsz kölcsönkérni egyet. Aztán meglátod kell-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!