Létezik hogy ez jósló fájás? Ez még korai nem?
35ik hétben vagyok, ill pénteken töltöm be. Tegnap este volt egy fájás meg ma. Eléggé fájt, v egy percig tartott, és amiért bizonytalan vagyok az az hogy NAGYON ÉLES volt. Nem emlékszem a fiammal ilyesmire. Második baba, azt gondoltam majd minden beugrik, de semmi... :-S Akkor még azt sem tudtam mi a jósló...
Ez most nem volt egyértelműen keményedéses, de talán az is társult hozzá. A helyzet az, hogy annyira éles volt, meg szúró, hogy arra gondoltam talán szél szorult belém. De mivel ma ugyanaz volt, és elvégre 4-5 hét nem olyan soká van. Ezért gondoltam. Mit gondoltok?
Nekem 31 hetesen volt az első jóslóm!Mindjárt félóránként iszonyatos keményedéssel!Kórház lett!Nálam azt mondták ha 35. hétig kihúzom nagyon örülhetünk!Végülis 39+4 hétre szültem,viszont állandóan jóslóztam!20 percesekkel,majd elmúlt!12 percesekkel az is elmúlt!Aztán volt egy hét szünet,majd egy jó meleg fürdő(hajmosás)után 2 óra múlva ébredtem,hogy már élesben megy!
Szerintem örülj hogy készül a szervezeted!És ne aggódj,ilyenkor próbálj pihenni egy kicsit,ha nagyobb gyerkőc engedi!
Könnyű szülést!
Méhtevékenység már az első hetekben van,mégha nem is érzik a kismamák. Van,aki már a 18. héttől érzi,és van,aki nem tud a terhessége során ilyenről beszámolni. Tehát a Te 35.heti jóslód abszolút normális! Ha éles,az azért van,mert már egyszer szültél. A többedik gyermeküket várók renszeresen arról számolnak be,hogy hamarabb kezdett fájni itt,erősebben fájt ott... ez a természet rendje! És hogy megnyugtassalak,az utófájások a második babád születése után kutyábbak lesznek,mint az első szülés után!
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!