Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vákuumos szülés után lett...

Vákuumos szülés után lett valakinek problémája? Akár évekkel később is?

Figyelt kérdés
Helyreállító hüvelyplasztika szükségessége, stb.
2017. jan. 4. 08:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Majdnem 7 éve született kislányom vákuummal. Semmi bajom. Azóta van kicsi is, simán született (nem kellett vákuum).
2017. jan. 4. 11:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Semmi baj nem lett, pedig el is szakadt a kütyü, és egy ideig bent rekedt a lányom, amíg kapkodtak másikért.
2017. jan. 4. 15:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Most lesz egy éve hogy szültem vákuummal. Az első pár hét kutyarossz volt, bár ezt gondolom a legtöbb természetes úton szült nő elmondhatja. Nekem azért volt talán rosszabb tapasztalat, mert az elsőt császárral szültem.

Szóval egy pár hétig az ülés nehezen ment, a nap végére szó szerint zsibbadt az alfelem, illetve járás közben néha azt éreztem, mintha ki akarna belőlem esni valami. A szexre sokáig gondolni sem tudtam, amikor próbálkoztunk nagyon fájt, hiába volt előjáték, száraz maradtam, a libidóm 0 volt. Mostanra ezek a problémák megszüntek, a szex is megy, orgazmusom is van, a libidóm is kezd visszatérni a férjem nagy örömére. L

2017. jan. 4. 15:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Lett. De simától is lehetett volna.

Méhsüllyedés, hüvelyfalsérv, inkontinencia.

A plasztika csak tűzoltás, kiújul utána, mert csak a tartószalagokat szabják meg, de az alátámasztással nem tudnak mit kezdeni.

A konzervatív terápia használ (izomstim, h.kocka...). Az intimtorna simán nem (ha az idegvégződések sérültek, nem tudod megfeszíteni).

A lézer terápiát dicsérik még, de az közel 1 misi.

2017. jan. 6. 06:54
 5/5 anonim ***** válasza:
3 honapja szultem vakummal. Babamnak semmi baja hala istennek nekem sem kulonosebben kiveve h nagyon faj a behatolas meg mindig. Tampont se hasznalok. Csak a kutyapoz nem faj illetve nem annyira. Az osszes tobbi nagyon!! Pedig 7 hetet vartunk... De nem nagyon vannak egyuttletek mert tenyleg nagyon rossz.. Gatmetszesem is volt a heg is megmaradt ill.erzekeny 👍🏻
2017. jan. 8. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!