Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés utáni betét nem volt...

Szülés utáni betét nem volt nagyon kényelmetlen?

Figyelt kérdés
mindig tamponos voltam és most, hogy szülés előtt állok hetek óta csak kerülgetem elszörnyedve az ajánlott óriás betéteket. Feltétlenül kell ez? nem lesz elég, ha gyakrabban cserélnék éjszakai normál betetet? légyszi írjatok tapasztalatokat!
2017. jan. 2. 20:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Chiccot használtam én is. Egy csomag elég volt két szülés után. Emberfüggő kinek milyen kell, de inkább készülj nagyobbal, nem olyan nagy kiadás.
2017. jan. 3. 09:11
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
A chiccosból nekem maradt is még, nem tudtam mindet elhasználni, mert hazajövetel után nemsokkal már kezdett elég lenni egy sima klasszikus 100ft-osban kapható vastag betét is. Nem az always vastagságú, hanem az a pufi. Csakis szárnyas verzióban. Abból elhasználtam vagy 3-4 csomaggal, de az már sokkal kényelmesebb volt és kellett az a pufiság, a biztonságérzet miatt!
2017. jan. 3. 11:53
 13/16 anonim ***** válasza:
Az első napokban nekem biztos nem lett volna elég az éjszakai. Sőt, sajnos a TENA-val is átáztam,(majd ezt követően 5 napig nem cserélték ki alattam a lepedőt. mert adig voltunk bent a baba besárgulása miatt) felnőtt pelenka lett volna az igazi, hogy őszinte legyek. Aztán otthonra már jó az éjszakai, majd fokozatosan egyre gyengébbek. De a szülés után közvetlenül ritka az akinek ennyire gyenge
2017. jan. 4. 08:22
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem volt téma betétek de azt csak a magzatviz szivárgás hoz használtam a vajúdás alatt, mert irtó vacak érzés h időnként folytán mint a fene... A szulest követően egy jó nagy steril ruhát kaptam a lábait közé és nekem ezt nem voltam hajlandó kicserélni első ejjel úgy fajt ott lent minden és érzékeny volt... fürdés után kertem másikat amit reggel cseréltem le betette, de az nekem egy éjszakai always volt. Néha baleset és volt persze de a vastag tena-t hiába akartam használni nem ment. 5 perc után kidobtam m bántotta a gatam. Mire jöttem haza mar a 3cseppes sima betétet használtam. Igaz sokszor is cseréltem, ha osszegyurodott vagy csak kényelmetlen lett vagy épp mosdó után akkor is. Azóta csak nagyon sűrűn cserélek tisztasági betétet, napi 5-6 tuti elmegy. Most lesz 4hetes a kisfiam, de meg mindig verzek főleg szoptatás közben. Sztem vigyek nagyobbat és kisebbet is. Nem nagy összegek és ki tudod cserélni ha épp nem kényelmes valamelyik. Nekem is 3 fele betétek volt a végére bent, pedig csak 3 napot voltunk bent.

Boldog babavárást!

2017. jan. 4. 23:06
 15/16 A kérdező kommentje:
vettem végül, Tenat. de nem a pelenka nagyságút. hosszabb fajta, fel litert bír (állítólag), meg lehetett tapizni a patikában is, egész turhetonek tűnik, a többi majd ne soká elválik. köszönöm a segítségeteket!
2017. jan. 11. 11:08
 16/16 anonim ***** válasza:
a tena betét a legjobb szerintem. nekem picit kényelmetlen mert nagyon vastag (pelus érzésem van tőle) de jó szolgálatot tesz.
2023. ápr. 7. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!