Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt valakinek ilyen miatt...

Volt valakinek ilyen miatt császâja, vagy hallott ilyet?

Figyelt kérdés

Kiírtak császárra , mert kistermetem van, 149cm/48,5 kg

A magzat 3997ramm, 37hetes 2naposan.

38hetesen 6naposan csaszaroznak. Nem fèrne ki cìmszóval.

Úgy mond Nem zavar, a babám a lènyeg. De sosem hallottam ilyesmit.

2017. jan. 1. 18:10
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Utolsokkal egyetertek. Bele sem gondoltam, hogy ez lesz. 41 kgval indultam. Igy belegondolva kicsit "orulok" egy surgossegi csaszar , ahogy magamat ismerem sokkal ijesztőbben hatna rám ( talán, nem biztos) valahogy orulok, kitudja hol akadna el. Mennyire, lennènek e szovodmenyek, szakafas, oxigènhiány. Persze, nem èlhetem ât a szulest es a babának sem jó teljesen. De igy kicsit biztosabbnak èrzem az egèszet..csak nem erre kèszultem 37hètig.. hanem normál szulèsre.:) :(
2017. jan. 1. 19:48
 12/37 anonim ***** válasza:
44%

7 kiló hízásnál 4 kiló körül becsülik a gyereket úgy hogy még csak nem is normál vagy nagy súlyról indultál (azaz nem azért nem híztál többet, mert volt tartalékod)?

Esélytelen hogy akkora legyen az a gyerek.

A magzatvíznek, lepénynek, a megduzzadt mell mirigyállománynak is van súlya... és több, mint 3 kiló.

Majd írd meg, de szerintem egy nagyon max. 3 kilós gyerek miatt vágnak szét ahelyett, hogy megpróbálnád.

2017. jan. 1. 20:08
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem pont a kérdésedre válaszolok, csak írtad, hogy nagy a hasad. Nekem nagyon nagy volt, pedig észbesztően sokat nem híztam, minden szülésznő akivel nst-n találkoztam, azt mindta, hogy óriás gyerek lesz. Ehhez képest 3110 grammal és 51 cm-el született. ( Első babát 1 kg-al elmérték, ő 3200-vel született.)
2017. jan. 1. 20:47
 14/37 A kérdező kommentje:
A mellem semmit sem nőtt. Mellrákom volt, mellem sincs..
2017. jan. 1. 20:47
 15/37 A kérdező kommentje:
13 baratnomnek is nagy volt a hasa, nagyon! De a babaja csak 2500gramm volt!:)
2017. jan. 1. 20:48
 16/37 anonim ***** válasza:
70%

Maga a testsúly és a testmagasság nem indokolja a sectiót, mert nem biztos, hogy fennáll táraránytalanság.

Azt UH, medencemérés, V. Leopold-műfogás etc alapján lehet megállapítani, nem súly és magasság alapján.

2017. jan. 1. 21:20
 17/37 A kérdező kommentje:

Nem is csak az èn súlyom/ magasságom az indok :)

A gyerekè is!

2017. jan. 1. 21:35
 18/37 anonim ***** válasza:
77%

Az sem.

A húgom 4400 grammos gyereket szült, nem volt 50 kiló a szüléskor, hüvelyi úton. Széles a medencéje, de vékonyak a csontjai.

Attól, hogy te alacsony vagy és könnyű, a baba meg viszonylag nagy, még nem lehet kijelenteni, hogy abszolút vagy relatív téraránytalanság áll fenn.

2017. jan. 1. 21:37
 19/37 A kérdező kommentje:
A masodik velemenyt pontosan emiatt kèrem ki!
2017. jan. 1. 21:39
 20/37 A kérdező kommentje:
Amugy nem boltieladohoz jarok, hanem magandokihoz. Ketszer vegzett el mèrèseket. Nem a hasára utott , hanem kettőnket leultetett es megbeszeljuk.. hulye dokinak meg nem fizetnèk , mivel magán.. tudja a dolgat. A masodik velemeny a ferjemet erdekli
2017. jan. 1. 21:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!