Uzsokiban szülés után abban a három napban mennyit lehet bent a kórházban az apa?
Az Uzsokiban nincs kortermi latogatas a gyermekagyon. Nem mehet be a ferjed sem, te mehetsz ki hozza, de oda a babat nem lehet vinni (legalabbis 3 eve igy volt).
Sot, ott a VIP szobaba sem mehet be latogato, sem az egy, sem a ketszemelyesbe.
En is neztem az Uzsokit, vegul inkabb a Margitban szultem. Ott a kortermi latogatas ugyanez, kiveve az egyagyasban, ott lehet latogatot fogadni reggeltol estig.
Ertem, köszi!
Akkor viszont a folyosón bármennyit ott lehetek vele?
Bármennyit?
Nem egészen.
Hiszen ott lesz a gyermeked is, akiről gondoskodnod kell. A szoptatások, a napi 2x vizit, aminél semmiféleképpen nem mehetsz ki. Ezenkívül a szülés utáni kórházi lét a pihenésről kell szóljon. (legalábbis jó lenne).
Nem tudom, szültél-e már, de hidd el, nem biztos, hogy olyan állapotban leszel, hogy a kevésbé fűtött folyosón szeretnéd tölteni a szabadidődet. Ráadásul a dokiknak sem szokott tetszeni, ha sokszor fogad látogatót a beteg, (kivétel a VIP szobák) hiszen h nem pihen eleget, megerőlteti magát, több szövődmény is felléphet.
Nyilvan a barmennyit nem ugy ertettem hogy egesz nap csak a parommal akarok lenni, hanem hogy barmikor es barmennyit, tehat nincs megszabva szigoruan betartando latogatasi ido. Meg jo, hogy nem lesz annyi idom, es a babaval leszek elfoglalva meg a pihenessel, ezzel tisztaban vagyok, csak utalom, ha egy korhazban ugy kell magam ereznem, mint egy bortonben (volt mar ra pelda), mert nem engednek semmit. Szeretnem ha harmonikusan telne az a par nap, meg azt is, hogy apa is kivehesse a korai kotodes es egyuttlet oromeibol a reszet...
Higgyetek el, nem az az egesz nap a folyoson lodorgo, lazado tini vagyok... :) azert koszi a valaszokat!
Ha esetleg valakinek van friss elmenye az Uzsokiban ezzel kapcsolatban, szivesen olvasnam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!