Nyákdugó távozta után majdnem elviselhetetlen derék, farokcsont, és hüvelyi fájdalomy ami folyamatosan egyre rosszabb. Elképzelhető hogy a napokban lesz valami? 39hkm
Figyelt kérdés
2016. dec. 1. 17:34
11/31 anonim válasza:
Nekem ma reggel 8-kor kezdett távozni a nyákdugó, minden pisilésnél jön egy kicsi, picit görcsölök, néha keményedek, de nem rendszeres, még várok.Második baba lesz.39+5 hetes kismama
12/31 A kérdező kommentje:
Rendszeres, kb 2-3 órája tartó 10 perces keményedésekkel érdemes bemenni a kórházba megnézetni hogy mi van?
2016. dec. 1. 21:11
13/31 anonim válasza:
Szia!
Szerintem menj be a kórházba! Ott csak többet tudnak mondani és legalább biztos kezekben vagy!!
Könnyű szülést kívánok és kitartást!! :) nem utolsó sorban Nagy Gratula a leendő babához!!
14/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm ☺ ha gondoljátok majd írok hogy mit mondtak
2016. dec. 1. 21:34
15/31 anonim válasza:
Persze írj majd,hogy hogy vagytok! :)
16/31 anonim válasza:
39 hetesen, a felsorolt tünetekkel mégis minek a közeledte lenne, ha nem a szülésé? :)
Szerintem elkezdődött.
17/31 A kérdező kommentje:
Tegnap még nem volt semmi. Na majd talán a hétvégén! ☺
2016. dec. 2. 05:57
18/31 anonim válasza:
Kérlek majd tudósíts, izgulok értetek! :)
19/31 anonim válasza:
Így izgulok értetek így látatlanban is😊 Majd jelentkezz am h mi a helyzet!!!!
Üdv
Egy 38hkm
20/31 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Hogy vagy?
Én már nem keményedek, de néha hasogat a derekam, és még néha jön egy kis darabka nyákdugó, nagyon türelmetlen vagyok már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!