Szülés utáni együttlét. Óvszerrel sem ajánlott 6 hét előtt?
Figyelt kérdés
Nemrég szültem, pici gátsebem van, ami természetesen még kényelmetlen. Szülés előtt viszonylag rég nem voltunk együtt, veszélyeztetett terhes voltam. Most azonban nagyon hiányolom a teljes együttlétet (nem csak petting). Mindenhol azt olvasom, hogy mennyire veszélyes nem betartani a 6 hetes időszakot, fertőzésveszély miatt. Ha úgy alakulna, hogy korábban leáll a vérzés és begyógyul a seb, akkor óvszerrel sem szabad együttlenni mondjuk az ötödik héten? Valaki, aki korábban kezdte a nemi életet mint 6 hét?2016. nov. 28. 23:33
11/13 anonim válasza:
Igen, o ilyen. Amikor valamin felhuzza magat, jon az ostoba buta libak nala:))
Talan ra mondjak sokszor, ezert beakadt nala.
12/13 anonim válasza:
Azt gondolom magamról, h. egészséges vagyok. De miután 'gátmasszázzsal' (vágás nélkül, de jó nagy repedéssel - idióták a Szt. Imrében) megszültem egy 4 kg-os gyereket, és még a 8. héten is véreztem + alig éltem, a fenének sem hiányzott a 4. héten a szex.
Egyébként is mindketten alvajárók voltunk...
De pl. Pikali Gerda gyereki között kb. 9 hónap van - számomra rejtély, h. hogy csinálták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!