Debrecenben fogok szülni! Hogy zajlanak az ottani dolgok?
A babucinknál a tüdejénél találtak cisztákat(4db).E miatt meg a sok magzatvíz miatt (koraszülés veszélye) ajánlották a debreceni klinikát.Szeretnék orvost választani. Kit ajánlotok? Kovács Tamás Dr.-at ismerem, nagyon rendesnek tűnik, de Lukács Dr.-t is ajánlották. Ismeri valaki őket? Hogyan mennek ott a dolgok?
26 hetes Kismama
Szia!
Sajnálom, hogy ilyen problémák merültek fel nálatok. Kovács Dr urat nem ismerem. Lukács János nagyon alapos, nagyon odafigyel, nagyon dícsérik. Én javasolnám még Jenei Katalin dr Nőt, ő pedig az egyik legjobb. Néha kicsit arrogáns a modora, de ő is nagyon kedves is tud lenni, és nagyon alapos, nincs olyan, hogy nem megy be a szülére, és hát a legjobb választás. nekem ezt a szülésznőm mondta. De én 10 éve járok hozzá. Néha tényleg nem úgy szól, ha olyan hangulata van, de ez ritka, merrt amúgy nagyon aranyos, és alapos. Ha van még kérdésed, írj privit nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!