Székesfehérvári szülészetre mit kell/érdemes vinni? Nekem és a babának?
Szia én tavaly szültem.
Babának:Pelenka,textil pelenka,popsi krém,törlőkendő,köldökcsonk ellátáshoz géz,70%-os alkohol,hintőpor.Kis zokni vagy kesztyű.Ruhát adnak,de ha viszel sajátot,lehet abban is,nem szólnak érte.
Neked:
Szülőszoba:Kiskönyv,iratok,víz,szőlőcukor,hálóing,amit szülés után felveszel,szülésnél kórházit adnak,betét,köntös,papucs,fényképezőgép,mobil.Ha apás szülés lesz,neki meg kell venni a kispapa szettet(2000ft),kényelmes cipő,enni-inni való
Osztály:Pizsama vagy hálóing,legalább 2 csomag betét(én inkontinencia betétet javaslok),tisztálkodó szerek,törölköző,fejőgép.
Talán ezek a legszükségesebbek.De mindenkinek mások az igényei.Valaki visz könyvet,tabletet.
Neked pohár, evőeszköz. Melledre Garmastan krémet, esetleg gátsebre körömvirág krémet, szoptatós teát vagy más innivalót.
Babának törölköző, fürdető. Vihetsz cumit, mellszívót, tejgyűjtő edényt. Vékony babasapit, feje alá textil pelust, baba plédet. Amibe haza viszed ráérsz bevitetni az utolsó napon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!