Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen az a nyákdugó?

Milyen az a nyákdugó?

Figyelt kérdés
38hetes leszek holnap és 36hetesen volt egy nap a mikor pon szerű vér volt a wc papiron.de semmi más.Megzuhiztam és belül sem voltam véres.Előző nap voltam a dokimnál és megvizsgált.nekem össze van varrva a méhszájam mert majdnem elvetéltem 22hetesen.majd kedden szedi ki a dokim.kb.:2hete pedig nagyon sok a folyásom,de az pedig olyan sárgás színű
2008. okt. 5. 17:07
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A nyákdugót leginkább egy zselés anyaghoz tudnám hasonlítani, ez egy kb. 4-5 cm hosszú, 1 cm átmérőjű anyag, ami nem feltétlen egészben fog kijönni, az is megeshet, hogy darabokban. De az tuti, hogy semmilyen folyással nem lehet összehasonlítani.

üdv. Csilla

2008. okt. 5. 17:47
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Nekem is olyan áttetsző zselés szerű valami volt(montha folyás lett volna), de lehet picit véres, rózsaszines is.

2008. okt. 6. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!