Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Már 39 hétben vagyok és kb.2...

Már 39 hétben vagyok és kb.2 hete van néha-néha mesi szerű kisebb fájásom. Szerintetek mennyi van még hátra?

Figyelt kérdés
zárt a méhszáj
2010. ápr. 29. 07:21
 1/3 anonim ***** válasza:

En is ma leptem a 39 hetbe, ugyanigy erzek mint te, a baba mar nagyon lent van 2 hete a vedono szerint mar a mult heten meg kellett volna szulessen,(2 hete igy josolta) de ugy latszik a Picur nem igy gondolja :) Az orvostol is kerdeztem a mult penteken de azt mondta, a baba eldonti, amugy holnap megyek megint NST re , kivancsi vagyok mit mond. Ja meg az en belso mehszajam zarva van de a kulso mar januratol nyitva.

Szerintem mar csak napjaink vannak, konnyu szulest nekunk! :) majd irj a tapasztalataidrol :)

2010. ápr. 29. 09:59
 2/3 A kérdező kommentje:

Az én méhszájam is zárva van.Én május 6-ra vagyok kiirva,amugy kisfiam lesz.Sajna én 20 kilot hiztam,és az első babám.Már nehezen alszom,és nehezen sétálunk is,lehet ez a súlyfelesleg miatt van.Remélem nemsokára meglesz a picúr..

Neked is könnyű szülést és jó egészséget kivánok...!

2010. ápr. 29. 15:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Elozo vagyok...Mintha en irtam volna az utolso kommentedet :) En is kisfiut varok es majus 6 ra vagyok kiirva es en is 20 kgt hiztam , na hat ennyire egy cipoben jarunk :)

Hetfon 3 an van a szulinapom es nagyon koncentralok, hogy arra erkezzen meg a kicsi Draga, na de persze o donti el :)

Nemsokara indulok NST re.

Megkerlek irj ha szultel, hogy zajlott le, megegyszer minden jot kivanok!

2010. ápr. 30. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!