Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után bugyi méretet mi...

Szülés után bugyi méretet mi alapján?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni szülés utáni eldobható bugyit de nem tudom milyen méretben. Mi alapján tudok dönteni?

Valakinek tapasztalata van ebben?

2016. nov. 13. 19:59
 1/8 anonim ***** válasza:

Én inkàbb a kìnaiban vettem olcsó pamut mamabugyit,amit ugyanúgy eldobtam de kényelmes volt legalàbb. Kb 1 mérettel nagyobb,mint amit hordasz.

Az ismerőseim sok rosszat mondtak az eldobhatóról, hogy kényelmetlen. Bàr kibìrható,mert nem sok ideig hasznàlod.

2016. nov. 13. 20:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Én is vettem olcsó kínait, de az első két napban lehet jobb lenne az eldobható.
2016. nov. 13. 20:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Első szülésnél eldobhatót vettem, amekkorát pamutból is vettem volna. (Ha jó emlékszem S, M, L, XL-es méretek vannak)

De én sem ajánlom, most várom a második babát, sima kínaist fogok venni. Az eldobhatós a has és comb részen szorított, a többi része "buggyos" volt, nem tartotta a betétet, kifolyt mellette aminek nem kellett volna.

2016. nov. 13. 20:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem jobb az eldobható.

Ha igazán kényelmeset akarsz, akkor bugyipelenkát veszel az első pár napra.

Ha kevésbé kényelmeset, de az eldobhatótól jobbat, akkor tenafix rögzítőbugyit.

A méretnél a terhes csípőméret jó kiindulópont.

2016. nov. 13. 20:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Az eldobható nekem sem volt a legjobb.Méret kb 1 mérettel nayobbat vettem mint amit terhesség előtt hordtam.Rosszul tettem.Nagy volt.
2016. nov. 13. 20:44
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem császárom volt, az eldobhatós bugyit használtam utána 2 hétig, mert az olcsó nagy kínais bugyi nem volt kényelmes, zavarta a vágás helyét. Szobatársam szintén így volt.

Én a normál bugyiméretemnél (L) eggyel nagyobbat vettem az eldobható bugyiból (XL).

2016. nov. 13. 21:04
 7/8 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam én is hogyha esetleg császároznak akkor a sima kínais bugyi nem lesz kényelmes.
2016. nov. 13. 21:09
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Magas dereku (ha ugy tetszik: nagymama bugyit) bugyit vegyel! Az tuti nem fogja bantani az esetleges hegedet, mivel kb a koldokodig fel fog erni.

Sokkal sokkal kényelmesebb lesz, mint az eldobhato.

2016. nov. 13. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!