Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés alatt lehet...

Császármetszés alatt lehet fájdalmat érezni?

Figyelt kérdés
2016. nov. 9. 20:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%
Fájdalmat nem éreztem,csakhogy cibálnak, rángatnak. Sógornőm azt mondja,hogy neki nagyon fájt, a vágást nem érezte,de minden mást igen.
2016. nov. 10. 14:56
 12/16 anonim ***** válasza:
82%
Ismerősöm így járt, nem hatott megfelelően és érezte. Szólt és rögtön altatták.
2016. nov. 10. 16:01
 13/16 anonim ***** válasza:
75%
Ugyanúgy volt velem is, mint a 10. válaszolónál. Csak nekem gyorsan hatott.
2016. nov. 10. 20:20
 14/16 anonim ***** válasza:
58%

Nekem 2 napos az élményem, igaz külföldi. Semmi fájdalmam nem volt, csak azt éreztem, hogy taszigálnak meg húznak vonnak. Sokkal rosszabbra számítottam.

Ezeket a rém meséket meg nem is értem, akik azt mondják, hogy nekik fájt, úgy értem, ha ilyen előfordul akkor ha szól az ember, nyílván tudnak valamit tenni, azért van ott az altató orvos közben. Nálam kétszer ellenőrizte, hogy érzek e valamit, majd ezután kezdték a műtétet, de akkor is még egyszer rákérdeztek, hogy érzek e éles fájdalmat, mondtam, hogy nem, és valóban semmit nem éreztem utána, a fent leírtakon kívül. De az elején elmondta, hogy ha esetleg műtét közben érzek bármi fájdalmat, azonnal szóljak, és rögtön cselekszik. Szóval nem tudom milyen hentesek dolgoznak az olyan helyen ahol valaki végig üvölti a műtétet, és nem tesznek vagy nem tudnak(?) tenni semmit.

2016. nov. 10. 23:58
 15/16 anonim ***** válasza:
Barátnőm sürgősségivel szült ikreket, az elsőnél fent volt, érezte, ordított,szólt,hogy érzi, de nem lehetett várni az első babát kikapták közben már kezdték az altatást a második baba születésénél már aludt.
2016. nov. 11. 12:30
 16/16 A kérdező kommentje:
Mindenkinknek köszi.
2016. nov. 11. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!