Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez már lehet a szülés indulása?

Ez már lehet a szülés indulása?

Figyelt kérdés
Tegnap este elment a nyákdugóm, utána semmi, most 10 percenként begörcsöl lent a hasam, de csak nagyon enyhén és viszonylag röviden, jóslófájás szerűen, az igazi fájásokról azt olvastam, az nagyon erős fájdalommal jár és 30-40 másodpercig tart. Nem szeretnék 1-2 napig a kórházban vajúdni, tényleg csak akkor mennék, mikor pár óra van hátra és addig a páromat sem szeretném elrángatni a munkahelyéről. Tapasztalatok? Egyébként holnaputánra vagyok kiírva és holnap reggel kell visszamennem dokihoz, legutóbb még teljesen zárt voltam.
2010. ápr. 27. 08:28
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet!

Én a helyedben elköszönnék, hazamennék, és beülnék egy jó nagy kád forró vízbe. Tudom, hogy nem szabad stb., de legfeljebb megindul a szülés, ha ez még nem az. Én úgy tudom, a jóslók enyhülnek, akár el is múlnak ilyenkor. Borotválkozz meg, nyúlj el a kádban, próbálj pihenni, ki tudja, mikor lesz rá legközelebb lehetőséged?:)

Majd írj, hogy mi történt!

Szép szülést kívánok!

2010. ápr. 27. 10:06
 12/31 A kérdező kommentje:
Egyelőre azt veszem észre, hogy enyhülnek és ritkulnak. :(
2010. ápr. 27. 10:19
 13/31 anonim ***** válasza:

A helyedben én is megfogadnám az előző tanácsot és hazamennék, ha vannak rendszeres fájások, ha nincsenek. Szépen elnyúlnák egy kád meleg vízben, aztán pihennék. Miért dolgozol még 2 nappal a szülés előtt (ez nem szemrehányás akar lenni, csak kérdezem)?

Ja és ne szomorkodj! Az hogy most ritkultak és enyhültek a fájások, nem jelent semmit. Lehet, egy óra múlva percenként ott lesznek és akkor mehettek szülni.

Majd azért jelentkezz, légyszi, hogy hol tartotok. :D

Egyébként kislány vagy kisfiú lesz?

8:44 es válaszoló, utánam írtál kommentet

2010. ápr. 27. 10:42
 14/31 A kérdező kommentje:
Épp hazafelé készülök... :)
2010. ápr. 27. 11:02
 15/31 anonim ***** válasza:
Most hogy vagy? Hazaértél már? Vannak még fájások?
2010. ápr. 27. 11:38
 16/31 anonim ***** válasza:
Na mizu veled, hogy vagy, erősödtek a görcsök? :) Szorítunk érted! :)))))
2010. ápr. 27. 11:57
 17/31 anonim ***** válasza:
Hogy vagy?Vannak még fájások?
2010. ápr. 27. 12:28
 18/31 anonim ***** válasza:

Szia!

10:42 - es vagyok

Hogy vagytok? Ha még holnap is egyben lesztek, kíváncsi vagyok, mit mond az orvosod. Jelentkezz majd légyszi! Ha már megszületett a babátok, akkor is.

Minden jót! Szorítok. :)

2010. ápr. 27. 15:11
 19/31 anonim ***** válasza:
Szerintem már a kórházban vannak, lehet, hogy már boldog édesanya! :))
2010. ápr. 27. 15:17
 20/31 anonim ***** válasza:
De jó már neki! Szeretnék már a helyáben lenni!!!!!
2010. ápr. 27. 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!