Ha szülésnél olyan fájdalmaim lesznek hogy semmi erőm nem lesz "nyomni" akkor is kijön a baba?
Ha mondjuk valaki nem nyom, akkor mi van?
Bocs, ha kicsit idióta a kérdésem, de még nem szültem és fogalmam sincs mire számítsak.
Akkor kéz, fogó, vákuum, könyöklés. Kiszedik belőled akkor is, olyan áron is, hogy szétrepedsz kívül-belül teljesen.
2 órás kitolási szakaszom volt, a gyerek elakadt, de megoldották.
Egyébként van, hogy nem tud tolni. Ha nem jókor nyom valaki, nem jön a gyerek, hiába érzi az ingert és nyomja mint állat.
Köszönöm a válaszokat!
Sokat segítettetek.
Még persze lehet válaszolni! :)
kedves 15-ös!
ez megnyugtató ahogyan leírtad. akkor jól gondoltam én, viszont most meggyőztél. :)
Hidd el minden erőd elő fog jönni.
Én 28 órát vajúdtam, szinte 0 alvással, már a végén a fejem esett lefelé egy-egy fájás között. Aztán mikor eljött a kitolás, nyomni kellett minden erőm előjött, már nem is voltam fáradt. Nagyon nehéz volt a vajúdás, a kitolás viszont gyors, és nagyon jó élmény.
1 hetes élmény...
próbáltad már, hogy ülsz a vécén, mert kakilni kell, de csakazértsem nyomsz? képes vagy rá? bent marad?
inger. nyomni kell. bent gyerek még nem maradt. nem tudsz ellene tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!