Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után hüvelyi szülés:...

Császár után hüvelyi szülés: mennyi ideig tartott? Nehéz volt a tágulás? Így utólag melyik volt "jobb"?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 13:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
A császáros részhez nem tudok hozzászólni-a lényeg végül is egy egészséges kisbaba, (de akit olyat ír, hogy a háta közepére sem kívánta újszülöttjét, az gondolkozzon el az anyaságon) a szülés viszont igenis élmény. Van nehéz oldala, de a végén ott a kárpótlás. Remélem még átélhetem. Megéri.
2010. máj. 14. 13:26
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Valóban egyik sem jobb fizikálisan a másikénál, mert mindkettő fáj, vagy így, vagy úgy.

Én simán szültem a kislányomat, a férjemmel az oldalamon, és én semmi pénzért nem szerettem volna másképp. Engem a varrás viselt meg, a kisbébi nagyon szétszakított, 1 órán át foltoztak, utána 3 hónapig alig bírtam állni, csak vízszintesben volt jó. Ennek ellenére élmény volt, az első perctől az utolsóig, és fájós p*csával is örömmel dédelgettem, gondoztam a kislányomat!!!!!! :-)

2010. máj. 14. 15:16
 13/13 anonim ***** válasza:
49%
Legelső válaszoló vagyok. Nem tudom ki pontozgat itt össze-vissza értelmetlenül, hiszen mindenki csak a saját vagy épp egy családtagja, ismerőse élményét írta le, amin szerintem nem tud senki változtatni. És ha valaki valamelyik szülési formát rossz élménynek élte meg, attól még nem kéne senki lepontozgatni. Az meg hogy engem miért pontozott le a kedves fórumozgató, még jobban nem tudom megérteni, mert semmi olyan nem volt a válaszomban, ami (szerintem) értékelhető lett volna, főleg negatív irányba. Na mindegy, csak ennyit akartam.
2010. máj. 15. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!