Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hiányzik a terhes pocakom, és...

Hiányzik a terhes pocakom, és az is, hogy várandós vagyok. Nektek volt ilyen?

Figyelt kérdés

Ma pontosan kettö hete, hogy szültem. Elsö kisbabank. Imadjuk🙂 Viszont nekem nagyon hianyzik a pocim meg minden. Az elokeszuletek...

Legszivesebben megint szulnek. Normalis ez?

62 kg-val szultem most meg 53 vagyok. A hasam megint lapos minden a regi aminek orulok is viszont sajnalom is, hogy eltunt a kerek pocim.

Imadtam terhesnek lenni, a szules is "semmiseg" volt. Viszont fogamzasgatlot szedek mar ... De felolem mar johetne a masodik. Volt valaki hasonlo keppen? Atment?

2016. okt. 18. 15:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
31%

5 gyerkoc anyukaja vagyok.Az elso es masodik utan igy voltam en is.A legnagyobbam,lany az elso szulinapja elott par honappal mar bele is kezdtunk.A lanyom marciusban volt egy eves,a teso decemberben szuletett,szoval eleg hamar osszejott.A masodik utan iszonyu faradt voltam de hianyzott es amugy is szerettunk volna meg egy babat.A fiamnal ugyanez volt,decemberi es az ikrek augusztusban szulettek.Igen ikrek.Hat mondhatni egyaltalan nem szamitottam erre.Az otodik baba meglepi volt.Nem vedekeztunk,de nem is terveztuk akkor(1-2 evvek kesobbre terveztuk,hatha osszejon meg egy kislany)az ikrek 1 eves szulinapja utan majusban szuletett a masodik es egyben utolso kislanyunk is.En max egy ev mulva szerettem volna megprobalni es akkor most 5 honapos lenne kb.

1.kislanyom 6,5 eves

1.kisfiam 4,5

Ikrek 3

2.kislanyom 1,5 eves

Tudom nem ezt kerdezted de gondoltam megosztom ezt :)

2016. okt. 18. 19:10
 12/18 anonim ***** válasza:

Nekem is hiányzott. Èn bele sem nèztem a tükörbe, mert ha megláttam a baba nèlküli hasamat egyből elsírtam magamat.

Igaz az èn terhessègem szuperjó volt, a szülèsem rèmes, a gyermekem apja a szülèstől kezdve rám se nèzett. Szóval komplexen minden hiányzott, ès depis is voltam kb 3 hónapig.

2016. okt. 18. 20:23
 13/18 anonim ***** válasza:
3-as valaszoló vagyok, nagyon kiváncsi lennék hogy ki volt az a bunkó paraszt aki lepontozott...most azért kellett lepontozni mert leírtam az érzéseimet?Vagy hogy szeretnék még babát?Legalább írja már meg hogy mi a probléma a válaszommal.Komolyan mondom, hogy felháborító...
2016. okt. 18. 23:42
 14/18 anonim ***** válasza:
Utolsó:10-es vagyok.Engem is lepontoztak pedig én sem írtam semmi bántót.
2016. okt. 19. 06:27
 15/18 anonim ***** válasza:
60%

Én meg most várom az első babámat de alig várom hogy visszakapjam a régi lapos hasamat meg alakomat és túl legyek a szülésen.

28+3 hkm

2016. okt. 19. 12:43
 16/18 anonim ***** válasza:
66%

Utolso én is 28+3 hetes vagyok! 😊

De én is alig várom, hogy tul megye rejta. Nem tudok aludni , alig várom, hogy hasra fekhessek. Meg a régi ruháimat hordhassam. Most kabát szezon van. Nem igazán találtam jot ami csinos is!

Hihetetlen izgága is a baba. Remélem ha kibújik nyugisabb lesz.

Második baba.

2016. okt. 19. 15:10
 17/18 anonim ***** válasza:
Másodikat várom. Először sem szerettem terhes lenni, most sem szeretek, pedig mindkettő teljes mértékben problémamentes.
2016. okt. 20. 13:22
 18/18 anonim ***** válasza:
Hát én 1 hete szültem és nagyon jó érzés újra önmagam lenni! Imádom a babám, de jobb h már kint van! Már túl kényelmetlen volt a végére az a nagy pocak :)
2016. okt. 21. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!