Amikor már látszik a baba feje, onnantól kezdve mennyi idő még teljesen kijön?
Vizben szultem es miutan a faja kint volt a kovetkezonek kijott az egesz teste.
Nekem azt is nyomni kellett teljes erobol, de akkor mar annyira extazisban vagy, hogy nemsokara a kezedben lesz a baba, hogy nem tunik 1 masodpercnel tobbnek.
Első vagyok,
Látom csak én szívtam meg. Sokáig tartott, legalábbis én úgy éreztem. Addig azt mondták minjárt kint a feje és túl vagyunk rajta. De a válla nem fért ki :-(. Akkor közölték, hogy ne nyomjak, a doki és a szülésznő lent matatott. Akkor jött a gátmetszés, amit addig megúsztam.
MEgkrdeztem most a férjemet, azt mondta kb. 10 perc volt mire kiszabadították az én csöppségemet (4950 gramm)
En irtam a vizben szulest.
Aki irta, hogy beszorult a baba valla:
En megertelek.Szornyu erzes lehetett.Nalunk a feje nem akart kibujni, mert nem tagulam ki. Meglatta a ferjem a kis fejet es mondta, hogy nemsokara kint van.A parom szerint 45-50 perc volt a feje amire kibujt.Akkor szetrepedtem.Mivel mar marhara untam a kovetkezonel minden erommel nyomtam es egy nyomasra kirepult az egesz teste.Vizben szultem es alig birtak elkapni.2 szuleszno volt Velunk.Utolag bevallottak attol feltek, hogy a lanyom beveri a fejet a medence falaba, mert ugy repult ki.
Na akkor en is megremultem, hogy mit tettem volna Vele azert, hogy en ne szenvedjek tovabb.
41 ora volt a vajudasom es masik kozel 1 ora a kitolasi resz.
De a fejetol nalam tenyleg csak par pillanat volt addig, hogy megszulessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!