37 hét után híztatok még? Ha igen mire számíthatok még? Mikortól lesz tejem? Honnan veszem észre hogy esetleg van? Ha diétázni fogok tényleg nem lesz tejem?
Nem biztos hogy feltünõ a vizesedés. Én nem híztam, hanem vizesedtem, tehàt "jött még fel kg". A szülés napjàn voltam nagyon vizes, de nem tūnt fel, csak utólag képen visszanézve. El sem hiszem h nem tūnt fel a tükörben. :)
Nekem szülés után 3. nap lett tejem. Úgy vettem észre, hogy a hálóingem nedves lett. Persze elõször azt gondoltam, csak leöntöttem magam. Majd másodszor esett le, hogy megindult a tejem.Amúgy én nem éreztem és a mai nem érzek semmiféle belövellést.
Én híztam az utolos hetekben. 35 hetesen jártam 4 kg plusznál és 7 lett a vége 39 hetesen. Nem tapasztaltam vizesedést, de elvileg ha már látszik, akkor több liter víz gyűlt össze már úgyhogy leginkább a hízáson látszik, lehet nálam is ez lehetett bár nekem az étvágyam is 36 hetesen jött vissza, miután leszállt a hasam, addig cicaadagot ettem pár hétig.
Tejed 3-5 nappal lesz szülés után, eleget kell enni és inni és a legfontosabb, hogy a baba eleget tudjon szopni ehhez. Lehetséges, hogy érezni fogod amikor megindul, csoroghat is, de nem feltétlen.. Lehetséges, hogy hosszabban fog aludni a baba de ez sem feltétlen van így. Szóval egyéni honnan lehet észrevenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!