Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mások mivel töltötik a kórházb...

Mások mivel töltötik a kórházban lévő napokat a szülés után?

Figyelt kérdés
gyerekkoromban voltam eleglőszőr kórházba és azt is nagyon megszenvedtem. Félek visszamenni, de ez mégis csak más :) Tapasztalatok?
2010. ápr. 24. 22:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%

Én olvasással akartam tölteni a "szabadidőt".

Aztán kb. 3 hónapos volt, amikor először vettem a kezemmbe újságot. Nemhogy könyvet... :)

Szóval attól ne tarts, hogy nem lesz mit csinálni és unatkozni fogsz ! :DDD

2010. ápr. 24. 22:39
 2/12 anonim ***** válasza:
89%

:))) Jaj, de édes kérdés volt! :)) Nagyon tetszett! :))

Hát, egy biztos, unatkozni nem fogsz, kötést, horgolást ne vigyél... :)) (egy újságot vittem, de bele se tudtam lapozni).

A pici nézegetése, ellátása, (szinte egész nap), a fennmaradó időben alvás vele együtt, illetve beszélgetés a szobatársakkal, és vártuk a látogatókat :))

2010. ápr. 24. 22:40
 3/12 anonim ***** válasza:
88%

Tényleg édes a kérdés :-))

Annyi szabadidőm volt, amikor elvitték a babámat fürdetni. Kb. 40 perc. Addig gyorsan lezuhanyoztam, összepakoltam az ágyat, a dolgaimat, stb. Volt, hogy enni sem volt időm.

2010. ápr. 24. 22:47
 4/12 anonim ***** válasza:
85%
Pihenni kéne, ha hagynák, de egész nap járkálás van. Én a kapott újságokat, prospektusokat elolvastam, vagy beszélgettem a szobatársammal.
2010. ápr. 24. 22:50
 5/12 anonim ***** válasza:
86%
Mivel babám már akkor egy angyal volt, és szinte egész nap aludt, vagy pihiztem én is, vagy őt néztem, vagy szomszéd csajokkal pletyóztam, sőt még olvastam is. Ezen felül szoptattam, fejtem, látogatókkal beszélgettem. Szóval nem fogsz unatkozni. A két kórházbanlét nem hasonlítható össze.
2010. ápr. 24. 22:54
 6/12 anonim ***** válasza:
85%
én külön szobában voltam, újságot egyszer olvastam valahogy akkor nem kötött le, egyébként vagy a telefonon lógtam, vagy csak szimplán bámultam a manót. az ember előtte nem is gondolja, h órákon át ezt fogja csinálni... :) (azért azt megjegyezném, h azért lógtam a telefonon,mert a manóm egész nap aludt)
2010. ápr. 24. 23:12
 7/12 anonim ***** válasza:
68%

Én még pocakosan kerültem kórházba. Begyűjtöttem egy halom újságot, rejtvényt. Megszültem és hoztam haza kiolvasni.

Szülés után már örültem ha aludt a baba. Egyébként jó baba volt, csakhát az újdonság. Folyton éhes volt (2 óránként, de nekem akkor az folyton volt :)), velem aludt egy ágyba, akkor ugye én kötéltáncoltam az ágy szélén... Nekem ott az első 3 napon a nappal és az éjszaka teljesen összeolvadt. Kis túlzással onnan tudtam hogy nappal van, hogy jöttek látogatni :)

A felüdülés akkor jött, amikor szegény besárgult és kék fény alá kellett tenni éjjel 3 órára (többször), na akkor kialudtam magam, ha nem éppen azt lestem, hogy a szemén van-e még a védő.

Szóval ne aggódj, nem fogsz unatkozni.

Ja, és beszélgettem a szobatársakkal. Még éjjel is, mert nekik is összefolyt :)

De volt hogy csak néztem és simogattam amikor aludt.

2010. ápr. 25. 11:10
 8/12 anonim ***** válasza:
68%
Mi kaptunk vagy 8db újságot ajándékba szóval ne vigyél mert kapni fogsz egy csomó ajándékcsomagot persze nem a tegnapi kiadásokat hanem kb.tavalyit de mindegy h még nem olvastad. Igazából csak belelapozni tudtam bár sok dolgom nem volt mert baba aludt meg evett. :) Inkább beszélgettünk meg jöttek látogatni stb...elmegy az idő de azért unalmas volt alig vártam, hogy jöjjünk haza. Mondjuk én 5 napot voltam.
2010. ápr. 25. 12:10
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

én vittem vésztartalékot (újság,mp3) ha esetleg olyan szobatársakat fognék ki akiknek nem erősségük a beszéd, de végülis tök jó volt:D

Szülés után 8 órával kirúgtak az ágyból fürdeni,ez 11kor volt,szegények már aludtak volna én meg,annyira fájt a seb,hogy rámjött a nevetés kínomban(vmi furcsa abberrációm van mert mindig nevetek ha fáj vmiXD),szegények nemtudtak aludni aztán annyira szófosásom lett,hogy hol a babának gügyögtem hol nekik:)Én jól szórakoztam remélem ők is:D

2010. ápr. 25. 12:47
 10/12 anonim ***** válasza:
Amikor én szültem decemberben, épp látogatási tilalom volt a H1N1 miatt, és egyágyas szobában voltam. Császároztak és 24 órás rooming-in rendszer volt. Úgy fájt a sebem, h. alig birtam felkelni a babához, ezért odavettem magam mellé az ágyba és egész nap csak néztem, beszéltem hozzá, meséltem neki a családjáról. Nagyon jól összeszoktunk, bár megmondom őszintén, nem volt könnyű 4 napig egyedül fájó hassal... De ma már 5 hónapos a fiam és mindent megért a fájdalom!!! Imádom!!! Persze, azért vigyél újságot, h legyen mit odaadnod a takaritónéniknek, nagyon hálásak érte!:)
2010. ápr. 25. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!