Van aki nem adott hálapénzt az orvosnak szülésznőnek? Természetesen akik ügyeletes orvossal szülésznővel szültek.
De nem jó, ilyen rossz élményeket, tapasztalatokat olvasni...
Én akkor kezdtem el magánorvoshoz járni, mikor terveztük az első babát. Az addigi nőgyógyászati élményeim nem voltak túl jók, s nem mennék bele a részletekbe.
Én adtam mindkét szülésnél, de az elsőnek úgy, mintha a fogamat húzták volna, utólag bánom is. Többet várt, én meg annyit adtam, amit oda szántam.
A msáodik esetben már másik dokihoz jártam, a terhesgondozás során is többször ingyen vizsgált, uh-ott, ritkán is hívott a 36. hétig. Neki többet szántam, de ő meg nem vette el, mondván: már megköszöntem a seígtségét azzal, hogy gondozásra a magánrendelőjébe jártam. Mivel a 2. szülésem egy igazi álomszülés volt (4400 gr-os babámat pikkpakk megszültem, noha az elsővel császároztak!), végtelen jó érzéssel tölt el, ha rágondolok, így a 6. heti kontrollnál konkrétan otthagytam az asztalán a borítékot, amit szintén visszautasított, s tettem bele egy köszönőlevelet. Ritka emberséges doki. Én amit szántam, végül odaadtam.
Mi nem adtunk.
Nem is terveztem.
Elégedett voltam velük, de ugy gondoltam/gondolom ez a dolguk, megkapják érte a fizetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!