Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szabadságról hazajöjjön a...

Szabadságról hazajöjjön a fogadott orvos?

Figyelt kérdés

Nemrég szült az egyik rokonom. Fogadott sokija volt,akinek végig nem kevés pénzt adott. A doki elment nyaralni Görögországba,szólt is minden páciensének,adott meg helyettest.

A rokonnak ez a 36.hetére esett,viszont a baba akkor akart megszületni.

Helyettesnél szült végül,mert a saját dokit elérték (hajnal),de az nenm indult egyből haza.

Azota a dokit szidják,hogy szülésre odaért volna,nem ezért fizettek végig a rendelésen.

Csak szerintem hülyeség? Az orvos is ember,neki is jár szabi. Én se rohanok be dolgozni ha szabi alatt akad meló.

2016. aug. 28. 08:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a hülyeséget.. Most várom az első babámat, de eszembe nem jutna, hogy a dokim külföldről hazajöjjön, ha szülök.. Így meg, hogy helyettest is adott meg pláne nem értem a felháborodást.

Ez nagyon beteg felfogás.

2016. aug. 28. 09:46
 12/15 A kérdező kommentje:

Akkor nem én gondolom rosszul.

Nekem nem volt fogadott dokim,ügyeletesnél szültem,sose jártam magánhoz,akkor másra kellett a pénz,nem agyon tudom magándoki fizettségért mit csinál. De akkor nyaralást nem szakit félbe egy idő előtt kibújó baba miatt.

2016. aug. 28. 09:49
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez benne van a pakliban.Az én orvosom szabadság alatt is bemegy szülésre,HA otthon van.De ha épp a családjával nyaral akkor természetesen nem tud.De szokott szólni h mikor nyaral.

Az orvos is ember!Neki is kell a szabi!

2016. aug. 28. 10:13
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

A család fizette volna a repülőutat és a plusz költségeket is az orvosnak? :)

Nagyon nyomorult gondolat, hogy a doki jöjjön haza nyaralásból, ráadásul Görögo.-ból.

2016. aug. 28. 11:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, én azért járok magándokihoz, mert igaz, hogy heti 1 napot rendel, de akkor akár este 8-ra is lehet hozzá időpontot kérni, (általában du 2-3tól este 8-9ig is bent van ha kell azon a napon a magánrendelésén)valamint sokkal alaposabban vizsgál meg mintha a kórházba mennék sztk-ba. Nem tudom, hogy felétek hogy van, de nálunk pl az sztk-ba ritka nagy bunkó a többség, csak pikk-pakk megcsinálnak amit muszáj aztán küldenek is ki, mert sokan vannak és 2-3 órás rendelési időbe nem fér bele, hogy megbeszéljék veled a gondod-bajod, és nem is alaposak. (Jelzem, nálunk így van.) Valamint fontos szempont nekem, hogy 1 ember tudja az előzményeimet, minden vizsgálattal tisztában legyen, főleg ha esetleg valami probléma lenne. A kórházban 4-5en osszák fel maguk között a rendelést, majdnem mindig más van, így nem lennék benne biztos, hogy pl adott orvos tisztában van-e vele, vagy érdekli egyáltalán, hogy pl. előző hónapban milyen gondom volt, vagy mire kellene figyelnie. Én ezért inkább kifizetem a 10.000 forintot / alkalom, mert sokkal nyugodtabb vagyok, és bármikor mehetek ha gondom van, vagy telefonálhatok rendelési időben ha kérdésem lenne.
2016. aug. 29. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!