Otthonszülés lehetséges Tatabányán? Hol tudnék utána
járni?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy a 4. Gyereket várom ès pánikolok amúgyis a szülés miatt de most tudtam meg hogy még mindig klíma tisztítás van a szülészeten ès ez miatt nem lehet bent a férjem! Nélküle mèg nem csináltam ès nem hiszem hogy kibírom nélküle! Ezért érdekelne hogy lehetne megoldani a kórház nélkül a szülést? A válaszokat köszönöm előre is!
Éppen ez a problémám hogy nem ismeretlenbe megyek!3 gyereket oké hogy szültem de a férjem nélkül egyik se ment volna! míg másnak az anyukája, barátnője nélkül nem megy addig nekem nélküle! meg hát ő is ki van akadva hogy nem jöhet be a 4. gyereknél! "viccesnek" tartja hogy ekkora kórházban ez megy! nem volt b terv mert ki a franc gondolta volna hogy ez lesz hogy ilyenkor klímát takarítani! de utána érdeklődtem, hogy meg tilthatják-e és a válasz az hogy nem! Egy ekkora kórházban meg kell oldaniuk, hogy senki joga ne sérüljön! nem hiszem el hogy nincs paraván vagy függöny, hogy el legyenek takarva az ágyak még ha egy szobán belül is vannak!nem azért megyek be meg a férjem se hogy más nézzek miközben vajúdok! kit érdekel más! úgy hogy ennyivel előrébb vagyok kicsit! csak hát most meg azon töprengek hogy fel emeljem-e a hangomat ha még is nemet mondok! De holnap megkérdezem a betegjogi képviselőt a kórházban és ha nem lesz más választásom akkor megyek más kórházba Esztergomba vagy pestre! csak azt nem tudom hogy mehetek-e más kórházba szülni? nincs fogadott orvosom!
2016. aug. 23. 16:47
12/28 anonim válasza:
Ertelek. Rendben. Ezesetben allj ki magadert!:) drukkolok
2016. aug. 23. 17:14
13/28 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Remélem, hogy minden rendben lesz! ki fogok állni magamért! nem hiába fizetem X éve az a nyamvadt eü díjjat, hogy amikor ne tudjam úgy mond igénybe venni! Nem fogom magamat hagyni ha kell akkor felemelem a hangomat vagy cirkuszolok de úgy lesz ahogy én akarom! Törvényben is benne van! Köszi még egyszer a szurkolást!
2016. aug. 23. 17:22
14/28 anonim válasza:
18, és 22, és 28 évesen is ment a férjem nélkül. Kamionozik, nem rángathattam haza a világ végéről.
Ennyire nem lehet függni senkitől.
2016. aug. 23. 21:46
15/28 A kérdező kommentje:
szerintem nem függök tőle ennyire de nekem itt dolgozik én rángathatom! de ő is kikéri magának hogy bent akar lenni! miért pont ennél ne lenne bent és ráadásul az utolsó gyerek mert több nem lesz! akkor már ne rossz szájízzel gondoljak vissza! ráadásul tényleg vicc hogy ekkora kórházban nem megoldható a dolog! ráadásul tényleg mi van akkor ha a 3 személyesre kialakított szobába egyszerre négyen vagy öten vagyunk? na azt hogy oldanák meg? melyik két embert raknák ki a váróba vagy a folyósóra? magyaroszágon szégyen hogy ezen kell idegeskedni! akkor minek fizetek tb? vagy lehet megkéne kérdeznem hogy mennyibe kerülne hogy ő is bejöjjön mert másról nem szól a dolog manapság és szégyen az égészségügyre nézve!
2016. aug. 23. 21:57
16/28 A kérdező kommentje:
de mindegy is! megoldom így vagy úgy legfeljebb más kórházba megyek! azért köszi a válaszokat!
2016. aug. 23. 22:02
17/28 anonim válasza:
En tokeletesen megertelek. Nyilvan annak, akinel egyszer se volt bent a ferje, annak pont ku.vara mindegy. Es amikor azt irod, hogy nem menne nelkule, nyilvan nem igy erted. Nyilvan menne nelkule is, biztos kijon az a gyerek ugy is, hogy o nincs bent, de en se akarnek ugy szulni, hogy nincs ott. Meg ha mar egyszer jogod van hozza, akkor termeszetes a felhaborodas. En sem turnem szotlanul, hogy ezeket az elso perceket elveszik tolunk, az baromira nem ugyanaz, mikor az apuka egy oraval kesobb megnezheti a nyakig feloltoztetett, megmosdatott gyereket. Allj ki a jogaidert, emeld fel a hangod, ha kell. Nem igazan opcio az orakig tarto kocsikazas vajudas kozben mar negyedik szulesnel, mert ott fogsz megszulni. Drukkolok es majd irj, hogy mik a fejlemenyek!
2016. aug. 23. 22:04
18/28 anonim válasza:
36. Hétig be kell jelenteni a szülés helyszínét. Erről lecsusztal
2016. aug. 24. 04:45
19/28 anonim válasza:
10 éve Bp-en a Rókusban felújították a szülőszobát egy kortermet neveztek ki szülőszobának. Fel sem merült, hogy nem jöhet be kisérő.
Ilyen nincs.
Mondjuk én szültem egyedül. A férjem ott volt végig. A szülésznőm az orvosom, a belgyógról a kollegák a nőgyógyról az ito ról tök jó volt. Kitolásnál voltak vagy 12-en körülöttem. Mind kollega aki éjszakás volt.
Kicsit elkanyarodtam 😊 Bocsi.
Szóval ha nemTe szülsz egyedül, akkor paraván.
Ezen felesleges parázni.
Olyan nincs, hogy kidobják a kiserot. 😂😂😂
2016. aug. 24. 11:07
20/28 A kérdező kommentje:
szia! na most ott tartok hogy beszéltem a betegjogi képviselövel és azt mondta hogy megérti a helyzetemet de nem lehet mit tenni! ez van! a tisztitás is a betegeknek tesz jót! azt is mondta h a függöny vagy a paraván hiába van mert a személyiség jogokat minden féle képpen be kell tartani mindenkire nézve! de kérdeztem h az én személyiség jogommal ki foglalkozik? 100 szónak is az a vége hogy nyeljem le a békát! elegem van ebből a kórházból! nincs oénz nincs orvos 2-2 és fél órákat kell várni egy idöponttal mert nincs orvos! új szárnyra van pénz! azért kell bent feküdni 4 napig a kórházban mert kvótát kap a kórház ha 72 óráig minimum bent vagy! és akkor fizessek egy orvost vagy jobb esetben csak egy szülésznöt hogy úgy szüljek ahogy akarok egy idegen kórházban! komoly vicc kategória!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!