Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fájó aranyérrel engednek...

Fájó aranyérrel engednek simán szülni?

Figyelt kérdés
még "csak" 35hetes vagyok,remélem addigra javul valamelyest
2010. ápr. 19. 13:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kérj rá kúpot, addigra kigyógyulhatsz. A szüléskor sajnos újra elő fog jönni, de ettől még szülhetsz természetes úton.
2010. ápr. 19. 13:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze! De ha veszel a patikában Varázsdió krémet, az gyorsan rendbe hoz és a szülésre teljesen el fog múlni. Nekem kb. a 20. hét körül jött elő, sokféle krémet kipróbáltam, de egyedül ez hatott. 1 hét alatt teljesen elmúlt és a szülés alatt se jött elő (ez különben se törvényszerű!).
2010. ápr. 19. 13:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

20 éves koromtól folyamatos problémám volt ezzel. 30-al szültem az elsőt, 32-vel a másodikat.

Végigkísérte a probléma a terhességeket is, másodikommal épp a szülés előtti napon bújt ki fájdalmasan.

A jó hír, hogy a fájások elsöprően erősebbek minden aranyeres fájdalomnál, így szülés közben nem fogsz érezni semmit. A rossz hír, hogy utána annál inkább.

Ha végképp nem boldogulsz szülés után, érdemes egy jó proktológus szakembert felkeresni, mert ők jobban tudnak segíteni, mint a vény nélkül kapható dolgok...

Ha budapesti vagy, szívesen ajánlok egyet, aki profi, és TB-re is lehet hozzá menni.

Minden jót!

2 gyerekes (aranyeres) anyuka

2010. ápr. 19. 13:30
 4/9 A kérdező kommentje:

eddig míg nem fájt MASTU krémet használtam,mondanom sem kell,nem ér semmit.Tegnaptól bevetettem a REPARON kúpot és krémet.Elhasználom a 10darabot,és ha nem javul,legalább annyira hogy ne fájjon,akkor a varázsdió krémmel próbálkozom.

nem tudom mi ütött belé,csak péntek óta kezdett el fájni :-(

2010. ápr. 19. 13:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

3. vagyok

Amit még tehetsz a lábadozás idején:

-táplálkozz úgy, hogy a lehető legpuhább legyen a székleted

-székletürítés előtt valamilyen zsíros krémmel (baba, vagy Bepanthen, vagy ami van) kend be vastagon ameddig be tudsz nyúlni

A Reparon nekem sosem használt semmit, a Hemorid hatásosabb, viszont ha fel is van repedve (ha vérzik, akkor fel van), akkor az csípi eléggé...

És nem megijeszteni akartalak (most átolvastam, mit írtam Neked), mert valószínűleg nálam sokkal súlyosabb volt a helyzet, szóval legkésőbb a szülés után biztosan helyrejössz!

2010. ápr. 19. 13:54
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szülhetsz természetes úton attól még. Nekem már szülés előtt is voltak problémáim az aranyeremmel, és ez természetesen rosszabbodott is a terhesség alatt. Mindenféle kenőcsöt kipróbáltam, de, ami nekem nagyon bevált, az a homeopátiás szer. A homeopátia info weboldalon megtalálod azt a szert, ami a te tüneteidre legjobb. Én arnica-t szedtem. Egyébként segít még az intim torna is, de a krémek nekem nem használtak, csak a kúp. Szüléskor jól kijött, olyan volt, mint egy karfiol, és sokkal jobban fájt, mint a gátseb. Akkor is kúpot használtam, szedtem a homeós bogyóimat, krémmel is kenegettem, és intim tornáztam. 4-5 hét alatt teljesen rendbe jött! Szóval ne aggódj!
2010. ápr. 19. 13:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

en ugy szultem termeszetes uton, a 20. hettol volt aranyerem, egyre erosodo! vegig az aranyeremet feltettem a szules alatt is es lass csodat nem jott ki sokkal jobban mint elotte, ma pont 6 hete szultem es mar nem is faj egy jo ideje, de meg mindig kint van egy babnyi darabka. amugy pedig kezeld most is es a szules utan! sok boldogsagot!

6 hetes tunderkisasszony anyukaja

2010. ápr. 19. 14:05
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,remélem javulni fog.
2010. ápr. 19. 20:42
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az aranyér,legyen bár mekkora nem zárja ki a normális szülést,ettől még nem császároznak.Kicsit kellemetlen a szülő nőnek,de a dokit nem érdekli.Egyébként nekem is kint volt,a szülésznő rendes volt visszahelyezte és azóta sincsen vele semmi gondom.És Mastut használok.

2010. ápr. 19. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!