Szült valaki idén a Szent István kórházban?
Lenne pár kérdésem.
1. Kellett-e házassági anyakönyvi kivonat, és ha igen akkor az eredeti vagy 90 napnál nem régebbi?
2. Voltatok-e szülés felkészítőn? van értelme? jó volt?
3. Mik voltak az általános tapasztalataid?
4. Miket kell bevinni? Mi az amit ad a kórház? Apukának pl. kell beöltözős ruha?
Bármi más infót szívesen fogadok.:)
1, vigyel minden papirt. Abbol baj nem lesz sose. Kenyeg, hogy friss legyen, ha esetleg a csaladihoz, gyedhez, stb is kell akkor legyen.
2,Mikor en voltam szulesfelkesziton akkor megmutattak a szuloszobat, meg mindent. Az jo volt, de amugy egy szimpla beszelgetes volt. Nekem ez a resz nem jott be.
3. Fogadott orvosom volt, kedvesek voltak. Nem tudom itt mit irhatnek. Sajat szobam vokt, igy a tobbieket nem lattam.
4. Sajnos surgossegi csaszarom volt, apa nem volt jelen, de vittem mindent it jonak lattam. Legfeljebb nem vettem elo. Nem akartam, hogy a korhazi cucot adjak ra. Igy minden sajat volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!