Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Programozott császárig mi a...

Programozott császárig mi a menetrend?

Figyelt kérdés

Program császárom lesz a 38-39. hét környékén. Most 34 hetes vagyok, jövő héten megyek a szokásos havi vizsgálatra, utána mi lesz még a szülésig? Gondolom a jövő heti (35. hét) vizsgálaton lövi be a műtét időpontját és mond majd el mindent, igaz?

1. baba, nem igen vagyok képben

írjatok lécci kórházat is (én Pécsre járok, de minden tapasztalat érdekel)

2016. aug. 8. 14:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Menni kell altatóorvoshoz, a többi vizsgálat ugyanaz, mint normál szülésnél.
2016. aug. 8. 15:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Ja, és én Nyìregyházáról írtam.
2016. aug. 8. 15:09
 3/9 A kérdező kommentje:

mivel első baba, a normál szülés menetét sem ismerem.

Az altatóorvost nekem kell felkeresni? Nem a dokim szól neki? :O

2016. aug. 8. 15:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Én belgyógyásznál és altató orvosnál voltam előtte. A belgyógyász csinált ekg-t, megvizsgált. Az altatós megkérdezte, hogy volt-e gond az előző császárnál (az nem prog. volt), kb. 2 percig voltam nála. Egyébként pedig jártam nst-re, stb., mint normál esetben. Nekem a 39. hétig vacilállt a doki, hogy császár lesz-e.
2016. aug. 8. 15:20
 5/9 anonim ***** válasza:
1. vagyok: Altatóorvoshoz neked kell menned, mert kikérdez a kórtörténetedről. Lesz kenetvétel valamikor a 36. hét után (dokim csinálta, de nem a magánrendelésén, hanem a kórházban). Meg NST-re kellesz járni a kórházba. Nekem belgyógyászhoz nem kellett menni, háziorvos csinált EKG-t.
2016. aug. 8. 15:31
 6/9 A kérdező kommentje:

még EKG is lesz?? ezt sem tudtam..

nst-re mikor kell menni, meg hányszor, milyen gyakran?

de gondolom majd a doki mondja, hogy kit kell keressek, nem? nem nekem kell bemenni a kórházba, hogy küldjenek nekem egy anesztest? :D

2016. aug. 8. 15:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Nyugi, a doki mindent el fog mondani, ha mégsem akkor kérdezz rá mindenre. Vagy esetleg a védőnő is tud segíteni, neki is tudnia kell ezeket.
2016. aug. 8. 15:58
 8/9 A kérdező kommentje:
persze, kérdeznék, csak az a baj, ha nem tudom, mi a menete, nem tudom, mit kell kérdezni :)
2016. aug. 8. 16:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Megint èn vagyok: NST-re a 36. héttől kell járni, itt Nyíregyházán a Terhes ambulancián csinálják, heti egyszer kell menni, az elsőre nem kellett időpont, a többire adnak a vizsgálatkor. Nekem az első NST-n a nővér kért időpontot az Aneszteziológiai (lehet rosszul írtam a nevét) rendelésre vagyis az altatóorvoshoz. A 38. héten volt kenetvétel, amit az orvosom csinált a kórházban, ekkor ellenőrizte a méhszáj állapotát is (amikor utoljára mentem a magánrendelőjébe a 36. héten, akkor mondta hogy a 38. héten keressem meg a kórházban a kenetvétel miatt). Ekkor beszéltük meg a császár időpontját, ami nekem mindkét terhességnél a kiírt napon volt. Meg minden NST után meg kellett keresnem a kórházban, hogy megnézze az eredményt. Szóval nekem a dokim mindig előre szólt, hogy mikor hova kell menni, kihez és milyen vizsgálatra.

Ha érdekel még valami, írj és szívesen válaszolok.

2016. aug. 8. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!